Alla nyheter

2019-04-05

Artistfält i allsvensk toppklass 2019

Artistfält i allsvensk toppklass!

Förra veckan bjöd vi på en aptitretare när det gäller sommarens inledande artister på Vallarna. Idag kan vi presentera sista halvan som är minst lika stark eller vad sägs om  Charlotte Perrelli, Lennie Norman, Mikael Rickfors och vår egen Emmi Christensson. Som traditionen bjuder blir det sen trumpetvirtuosen Magnus Johansson och Bo&Matz som avslutar allsångssommaren den 5 augusti.

En riktigt skön allsångskväll på Vallarna består av både allsång och och riktigt bra och spännande artister. Vi startar de första tre måndagarna med Tommy Nilsson, Kalle Moraeus och Christer Sjögren och fortsätter sen med såväl tidigare eurovisionvinnare som några av Sveriges roligaste och mest folkkära artister.

Måndag 22 juli - Glädjerikt så det förslår

Vår fjärde allsångskväll kommer att bli lite utöver det vanliga. Vi gästas då av såväl Charlotte Perrelli som komikens okrönta konung Lennie Norman. Det blir också spännande framträdande av Linnea Andersson och Bo & Bernt Arvidsson

Måndag 29 juli - När musiken får vingar

Den här kvällen gör rocklegenden Mikael Rickfors sitt första besök på Vallarna och det lär säkert bli Vingar för pengarna. Även Emmi Christensson dyker upp denna kväll och vi vet  att hon alltid är lika efterfrågad och uppskattad varje kväll hon kommer hem. Vi får också kolla in spännande Louice Raeder och undersköna Christina Tellqvist tillsammans med Saxbandet

The same procedure as every year...

Vår sista sommarkväll den 5 augusti är vår mest traditionsrika och den är vi väldigt rädda om. Det blir ett kärt återbesök av Miss Vallarna närmligen Sara Carlsson och sen dyker även Bo&Matz orkester upp för ett lättsamt och trevligt uppträde. Runeson & Son och årets Allsångstalang blir också fina programpunkter. Som avslutning på kvällen blir det dags för Magnus Johansson att blåsa av sommarens allsång med några underbara låtar. Lite nytt och lite gammalt i en härlig blandning.

Läs om alla våra konserter i sommar och boka biljett på www.allsangpavallarna.se

 

 


2019-02-14

Snart är det äntligen dags för ny säsong!

Vi planerar just nu för fullt och har kommit en bra bit på årets program!
Den 12 april släpps hela programmet men vi kommer att börja tjuvsläppa
artistnamn redan den 8 mars! De senaste allsångsnyheterna hittar du på
vår facebooksida!

I år kommer vi även vara mer aktiva på instagram. Där kommer du att kunna hitta både filmer och bilder från våra härliga allsångskvällar!

Klicka på länkarna nedan för att komma till våra sociala medier!
https://www.facebook.com/allsangpavallarna
https://www.instagram.com/allsangpavallarnafbg

 


2019-02-01

Bo&Matz Orkester på Spotify!

Du vet väl om att Bo&Matz orkester finns på spotify?
Lyssna på deras nyinspelade album nu och hör låtar så
som ”Här och nu”, ”Den jag kunde va” och ”Lolita”.

 

https://open.spotify.com/embed/album/3zR3em5osP2lSarnQuVIzk


2018-08-16

Tack för denna säsongen!

Sommaren lider mot sitt slut och förra måndagen hade vi säsongens sista allsångskväll.

Vi har haft en fantastisk säsong med strålande solsken och härliga sommarkvällar. Robert och Maria Wells var här första kvällen och gav säsongen en rivstart! Arvingarna var här i sällskap med Thomas Pettersson som gav oss alla ett gott skratt! Björn Ranelid och Hasse Andersson delade med sig av sin musikglädje. De tre tjejerna Ella, Thea och Alicia vann allsångstalangen och tre av våra facebookföljare gick hem med varsin signerad ukelele.

- Kort och gott, säsongen har varit fantastisk!


2018-04-07

Nu är sommarens allsångsbiljetter släppta

Nu är sommarens biljetter släppta. Kön var som vanligt lång utanför turistbyrån när biljetterna till allsången släpptes på lördagsmorgonen. Ett vårtecken så gott som något. Karl Åke Danielsson var förste man på plats, redan 12 timmar före dörrarna öppnades till biljettförsäljningen på Falkenbergs turistinformation. Alla platser på Vallarna är fina platser och det finns säsongsbiljetter och biljetter till enstaka dagar kvar att boka.
Nu längtar vi för fullt efter första måndagen i juli när vi drar igång årets Allsång på Vallarna.
Boka biljetter via telefon 0346-88 61 01 eller på allsangpavallarna.se 
Välkomna!

Karl Åke Danielsson
Karl Åke Danielsson först i kön på årets biljettsläpp

Peter Bernt Bo Mats

Peter Larsson, Bernt Bengtsson, Mats Persson och
Bo Liljedahl underhåller


Förväntansfulla allsångsgäster inför årets
stora event

 

 

 

 


2018-03-28

Nästa lördag släpps biljetterna till Vallarna!

Nu längtar vi för fullt efter första måndagen i juli när vi drar igång årets Allsång på Vallarna. Nästa lördag den 7 april kl. 09 släpper vi våra säsongsbiljetter på Falkenbergs Turistinformation och från kl. 10 går det sedan även att boka enskilda biljetter via telefon 0346-88 61 01 eller på allsangpavallarna.se 

 


2018-03-27

Kolla in sommarens fina startfält!

I sommar gästas vi av många härliga artister som t ex Robert & Maria Wells, Thomas Petersson, Hasse Andersson & Monica Forsberg, Arvingarna och inte minst vår egen Emmi Christensson. Vi får också besök av Olle Jönsson från Lasse Stefanz och Mona G vilka tillsammans garanterar folklig och glad  musikunderhållning. Helt nya artistbesök är t ex Björn Ranelid och Falkenbergsrevyns Andreas Sköld 

Här nedan ser ni när vår olika artister gästar Vallarna i sommar. Bara att köpa ett säsongskort och boka in alla kvällarna på en gång eller  köpa biljetter till just de kvällar när era favoriter kommer.

2/7 – Hemmakväll med Wells 

Robert Wells, Maria Wells 
Edvard C Johansson
Allsångsbarnen

9/7 – Musik & komik i kubik
Thomas Petersson / Arvingarna
Ebba Mård Andersson / Jimmy Ottosson
Agnes Lax, Ylva Nilsson

16/7 – Elvis v/s Ranelid - en kväll med mirakel
Henrik Åberg / Björn Ranelid
Mona G / Bond & Wilde

23/7 – En skön måndagskväll med Hasse & Monica
Hasse Andersson, Monica Forsberg 
Marcus Helmer / Anna Liljedahl
Stig Karlsson, Göte Erlandsson

30/7 – Emmi kommer hem med Olle
Emmi Christensson / Olle Jönsson / Andreas Sköld

6/8 – Grande Finale med pukor och trumpet
Magnus Johansson / Sara Carlsson
Bo&Matz Orkester / Marcus Birgersson

Välkommen att uppleva en av Sveriges vackraste platser och passa på att njuta av stor musikalitet, skönsång och underhållning.

 


2017-05-23

Rekordstort intresse för Allsång på Vallarna

Allsång på Vallarna har sålt fler säsongsbiljetter är någonsin tidigare och vi är mycket glada över alla positiv respons vi fått. För dig som ännu inte köpt säsongsbiljett finns det fortfarande möjlighet men det gäller att skynda sig innan de tar slut. 

- Det är fantastiskt roligt med det stora intresset och det ger oss energi och motivation att leverera en ännu bättre allsångssommar än tidigare, säger producent Mats Persson.

Till sin hjälp har allsångsensemble det kanske bästa startfältet av artister någonsin.

- Personligen tycker jag det, framförallt har vi hittat en bra mix av olika artister och genrer inför varje kväll, säger Mats som såklat hoppas att vädret makter är på Allsångens sida under sommaren.

- Vi är ju alltid lite väderberoende och jag hoppas på sol även om jag vet att vi har en trogen skara fans som kommer i ur och skur vilket känns tryggt.

Allsång på Vallarna gör i år sin 21 säsong i ordningen sen starten 1996. Biljetter köper du lättast via länkarna på hemsidan eller genom att ringa Falkenbergs Turistinformation på tel. 0346-88 61 01.

Se hela programmet på vår hemsida och läs mer om varje artist.


2017-03-24

I morgon lördag släpper vi biljetterna!

Från kl 09.00 finns det möjlighet att boka biljetter på plats på Falkenbergs Turistinformation och väderprognosen visar strålande sol och vårvärme. Från kl. 10.00 går det sedan också att boka biljetter via telefon 0346-88 61 01 eller på www.falkenberg.se.

Välkommen att uppleva en av Sveriges vackraste platser och passa på att njuta av stor musikalitet, skönsång och underhållning.

Se hela programmet på vår hemsida och läs mer om varje artist.


2017-03-21

Välkommen till Allsång på Vallarna i sommar!

Det är med stor glädje vi kan presentera årets program för Allsång på Vallarna. Vi följer upp fjolårets jubileumssuccé med vårt starkaste startfält någonsin.

Som traditionen bjuder kommer några av Sveriges bästa och mest folkkära artister till vår vackra allsångsscen. Faktum är att vi denna säsong lyckats pricka in hela vår önskelista på gästartister vilket vi är mycket glada för. Tillsammans med våra duktiga allsångsledare och ensemble tar de med oss på en musikalisk resa genom alltifrån visor och schlagerdängor till dansband, jazz och rock. Varje måndag, hela sommaren!

Självklart får vi även besök av lokala stjärnskott från Falkenbergs egen artisthimmel och inte minst är du och din röst en stor del av kvällen. Hos oss får du nämligen sjunga hur mycket, hur länge och hur högt du vill!

Välkommen att uppleva en av Sveriges vackraste platser och passa på att njuta av stor musikalitet, skönsång och underhållning.

Se hela programmet

 

Biljettsläpp lördagen den 25 mars

I år har vi valt att tidigarelägga biljettsläppet till den 25 mars då efterfrågan på biljetter är stor.

Som vanligt släpper vi de första biljetterna direkt på Falkenbergs Turistinformation, biljettsläppet sker kl 09.00. (Blir det dåligt och kallt väder vid släppet har arrangören och FBG turist lovat att hitta en lösning för detta.)

Efter kl 10.00 går det även bra att boka via telefon 0346- 88 61 01 eller på www.falkenberg.se.

 

 


2016-08-09

Sveriges bästa Allsångsfinal!

En helt fantastisk avslutningskonsert med Allsång på Vallarna! Kvällen bjöd på storslagen musik, underbara gäster och magiskt trumpetsolo. Regnet hängde i luften och vinden ven genom Vallarna men med Sveriges bästa allsångspublik på plats glömmer man bort både väder och vind. Finalen skrev historia då vi nu lämnar 20 säsonger bakom oss och vi är otroligt glada och tacksamma att ni varit med oss under dessa år! Nu blickar vi framåt och gör avstamp för kommande säsonger av Sveriges bästa allsång.
Tack för en underbar sommar, vi ses nästa år!

Läs hela nyheten här!


2016-08-05

Ja må de leva!

 

 

Lagom till allsångskvällen drog igång slutade det regna, himlen sprack upp och solen kom fram. En lite kyligare kväll men desto mer värme från scenen och publiken som gjorde även denna måndagen till en kväll vi sent kommer glömma. Vallarna ligger underbart vackert precis intill Ätran och kallas ofta för Sveriges vackraste friluftsteater. Här får du sjunga hur mycket, hur länge och hur högt du vill och vart du än vänder dig möts du av äkta sångglädje! I år fyller Allsången 20 år och under kvällen överrraskade Falkenbergs kommun de två gentlemännen som står bakom denna framgångssaga, Bosse Liljedahl och Mats Persson.

  

 

Far och son, Lasse och Emil Sigfridsson, gav oss många fantastiska låtar och publiken var med på noterna och applåderna ekade ut över Ätran. Även om en av låtarna så vackert heter  "Det är nog lite närmre till himlen från Österlen" var det i kväll Lasse och Emil Sigfridsson som tog oss i Falkenberg lite närmre himlen med deras musikalitet. När vi frågar Lasse hur det känns att vara med här i kväll svarar han: ”Fantastisk plats, publik och vilket band! Och vi kan bara hålla med honom, det blev ännu en magisk allsångsmåndag.

Voizone har sina rötter i södra Halland och har sedan 2009 spridit glädje med sin musik. Och deras framträdande på Vallarna var inget undantag. Underbar toner spreds med vinden när den femstämmig a cappella-gruppen gästade allsången. Voizone gjorde en skön version av melodifestivalvinnaren Frans låt  "If i were sory". Hur låter egentligen årets Eurovision-bidrag a cappella?
Helt fantastiskt tycker vi! 

WillMan, en upcoming reggaeartist ifrån Falkenberg, framförde den hittills osläppta låten "Promenaden" – en slags kärlekshyllning till Falkenberg Tillsammans med Josefine Norberg bjöd de på medryckande reggaetoner. "Falkenberg är vackert och vi hade gärna spela minst en timme till" säger WillMan som debuterade i allsångssammanhang i kväll men som tidigare faktiskt stått på den vackra scenen. Även om det var många år sedan, närmare bestämt när han var 7 år och då tillsammans med sin syster

Sten Nilsson entrade scenen och bjöd på ett pärlband av gamla hits. Stämningen steg och det kändes som värmen i den småkalla kvällen steg betydligt. Som sista låt avslutande han med klassikern "Margareta" och publiken sjöng och klappade händer för glatta livet. Med två stora dansbandssångare som gäster denna kväll var det fantastiskt att även få se och höra dem uppträda tillsammans. Låten ”Vänd inte om” är skriven till Sten Nilsson av Lasse Sigfridssson. "Denna institution och tradition har gjort mig beroende av att komma till Falkenberg och vackra Vallarna" säger Sten Nilsson som tycker det är underbart att vara tillbaka.

Nordanvind - Blockflöjtensemble FBG gav publiken en instrumental och musikal upplevelse och scenen fylldes med annorlunda blåsinstrument. Veckans vinnare av Allsångs-talangen blev Arvid Nygren, 19 år, från Göteborg. Han framförde hans mammas favoritlåt  "Your song" av Elton John med en underbar röst. Det var många höjdpunkter under kvällen bl.a så bjöd Bernt Bengtsson på ett allsångsmedley med ett gäng härliga Tom Jones-låtar som satte rejäl fart på publiken. Sakta men säkert började det mörkna över Vallarna och vi kan lägga även denna allsångsmåndagen till samlingen över fantastiska sommarkvällar.

Fler bilder hittar du på vår facebooksida. Följ oss gärna där för att få den senaste informationen och bilderna från allsången.

Allsång på Vallarna - the movie

Vallarna - En alldeles särskild plats i våra hjärtan. En underbar film har tagits fram över denna magiska plats och har du inte sett den så har du garanterat missat något. Vi presenterar Allsång På Vallarna - the movie. Filmen är inspelad måndag 25 juli 2016. Se filmen här.


Måndag 8 augusti

Den 8:e augusti är det dags för säsongsavslutningen av Allsång på Vallarna. Vi avslutar vårt 20 årsjubileum med gäster som trumpetaren Magnus Johansson, folkkära Arja Saijonmaa, Falkenberg Violinisti Ensemble och inga mindre än Bo&Matz Orkester som gör årets enda framträdande på vår vackra allsångsscen. 


Boka dina biljetter idag

Du missar väl inte att boka in sommarens härliga jubileumssäsong av Allsång på Vallarna? Ring Falkenbergs Turistinformation på 0346-88 61 01 eller gå in på  www.ticketmaster.se


Allsångsprogrammet 2016

Våra måndagskvällar är fyllda med fantastiska artister. Vill du läsa mer om varje dag och artist? Besök vår hemsida här.

Måndag 4 juli - PREMIÄR
Olsen Brothers - Thomas Petersson - Emmi Christensson - Myrna Johansson.

Måndag 11 juli
Charlotte Perrelli - Svenne Hedlund - Bohemia - Ebba Mård Andersson - Robin Rösehag

Måndag 18 juli
David Lindgren - Danne Stråhed - Tongivarna - Jason Lawergren

Måndag 25 juli
Lasse Berghagen - Sara Carlsson - Jan Wolfhagen - Lars Karlsson

Måndag 1 augusti
Sten Nilsson - Lasse & Emil Sigfridsson - Voizone - Nordanvind

Måndag 8 aug - FINAL
Magnus Johansson - Arja Saijonmaa - Falkenberg Violinisti Ensemble - Bo&Matz Orkester

 


Ladda ner vår folder

I Allsångsfoldern kan du läsa om vårt jubileumsprogram och titta närmre på vilka artister som gästar oss. Sommaren är fylld med spännande artister, stora stjärnor, lokala stjärnor och en och annan nykomling. Vi tycker att det blir som bäst när man blandar stjärnorna på artisthimlen.

Ladda ner vår folder här.


ALLSÅNGS - Talangen

Tycker du om att  sjunga, jonglera eller dansa? Eller kanske känner du någon som har en speciell talang? Det har nu blivit dags att anmäla sig till Allsångs-talangen, lämna en intresseanmälan tilltalang@stagefantasy.se 
Första pris är att få medverka i Allsång på Vallarna med ditt bidrag.

Fredagen den 8 juli kl 14:00 är det premiär för delfinalerna som hålls i Sagocaféet i Storans trädgård. Hjärtligt välkomna med ert bidrag.


Återupplev allsångssommaren!

I bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från i sommar och från tidigare år med Allsång på Vallarna. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

www.allsangpavallarna.se

Vi ses i sommar!


2016-07-25

What a night!

Vädret är verkligen på vår sida även denna tredje allsångsmåndag. Publikhavet är fyllt av förväntansfulla allsångsbesökare och redan när intromusiken drar igång känner man den fantastiska stämning som finns på Vallarna. Det är sommar, det är sol och det är Sveriges bästa Allsång. En måndagskväll med stor variation och med gäster från när och fjärran. En storslagen kväll med stående ovationer, dansande publik och en allsångsscen som fylldes med fantastisk musik. Vill du lyssna till några klipp från kvällen finns dem på vår facebooksida. Nästa vecka gästas vi av allsångskungen Lasse Berghagen, härliga Sara Carlsson, underhållaren Jan Wolfhagen och dragspelskungen Lars Karlsson.

 

Jason Lawergren är svenskättlingen som är bosatt i New York och har delar av släkten i Älvsered. Han bjöd på jazziga toner som fick hela Vallarna att gunga och storslagen sång när han framförde The Anthem. Med stående ovationer och jublande publik tackar Jason för möjligheten att få besöka vår vackra allsångsscen. I en härlig mix av svenska och engelska sammanfattar han kvällen.
"It´s WOW! Wounderful group of people. Så vackert här och publiken verkligen lyssnar och njuter"
Härlig beskrivning av mannen från New York som gärna kommer till Vallarna fler gånger.

Vi kan inte få nog av underbara Danne Stråhed. Denna fantastiska glada skåning gav oss nya och gamla låtar och publiken sjöng med från tårna. Härliga svenska melodier och med dragspelet i famnen ger han allt på scen. Danne har besökt oss många gånger och det blir succé varje gång och han tycker själv att det är något speciellt med att komma till Falkenberg.
"Det är ljuvligt! Bästa allsången på hela sommaren! Här är så vackert och jag blir skön i sinnet." säger Danne.
Kan vi få bättre betyg än så? 

Vår egen Allsångs-Bernt presenteradeTongivarna och tycker att Älvsered är Sveriges svar på Nashville och några likheter finns säkert. Dessa skönsjungande sångerskor gav publiken en ljuvlig resa bland toner och låtar. Det var första gången de uppträdde på Vallarna och alla fyra var eninga om att det här var fantastiskt roligt.
"Det var magiskt! Vi njöt av varenda sekund och publiken var underbar!" säger de fyra medlemmarnaDaniella Springer, Emma Karlsson, Maria Lorick och Rebecka Nilsson.

När David Lindgren entrar scenen blir det show från första stund. Med en härlig blandning av låtar från Jersey boys, Kristina från Dufvemåla och hans egna bidrag till melodifestivalen. Guldet blev till sand är en favorit från förra gången David gästade oss och eftersom vi önskade den låten i repris fick Vallarna ännu en gång lyssna till helt fantastiska toner. Stående ovationer och med en dansande publik både på och av scenen blev det en kväll utöver det vanliga. Vi är väldigt glada över hans återbesök och det verkade han själv också vara.
"Det känns härligt att vara tillbaka, det är som att komma hem när jag kommer till Falkenberg", säger David.

En kväll där vår ensemble bjöd på allt från Beatles-medley till Bosses alltid lika populära "Spara sista dansen till mig". Årets andra vinnare av Allsångs-talangen blev Hampus Berander och vi fick lyssna till hans vackra röst när han sjöng Tommy Nillsons "Öppna din dörr". 

Fler bilder hittar du på vår facebooksida. Följ oss gärna där för att få den senaste informationen coh bilderna från allsången.


Måndag 25 juli

I säsongens fjärde allsång gästas vi av folkkära Lasse Berghagen, härliga Sara Carlsson, underhållaren Jan Wolfhagen och dragspelskungen Lars Karlsson. Vi laddar för nästa allsångsmåndag och hoppas vi får äran att hälsa dig välkommen till vår vackra allsångsscen. Tillsammans med ensemble, gäster och strålande publik sjunger vi med och tar i från tårna. En kväll i juli som du inte vill missa.


Boka dina biljetter idag

Du missar väl inte att boka in sommarens härliga jubileumssäsong av Allsång på Vallarna? Ring Falkenbergs Turistinformation på 0346-88 61 01 eller gå in på  www.ticketmaster.se


Allsångsprogrammet 2016

Våra måndagskvällar är fyllda med fantastiska artister. Vill du läsa mer om varje dag och artist? Besök vår hemsida här.

Måndag 4 juli - PREMIÄR
Olsen Brothers - Thomas Petersson - Emmi Christensson - Myrna Johansson.

Måndag 11 juli
Charlotte Perrelli - Svenne Hedlund - Bohemia - Ebba Mård Andersson - Robin Rösehag

Måndag 18 juli
David Lindgren - Danne Stråhed - Tongivarna - Jason Lawergren

Måndag 25 juli
Lasse Berghagen - Sara Carlsson - Jan Wolfhagen - Lars Karlsson

Måndag 1 augusti
Sten Nilsson - Lasse & Emil Sigfridsson - Voizone - Nordanvind

Måndag 8 aug - FINAL
Magnus Johansson - Arja Saijonmaa - Falkenberg Violinisti Ensemble - Bo&Matz Orkester

 


Ladda ner vår folder

I Allsångsfoldern kan du läsa om vårt jubileumsprogram och titta närmre på vilka artister som gästar oss. Sommaren är fylld med spännande artister, stora stjärnor, lokala stjärnor och en och annan nykomling. Vi tycker att det blir som bäst när man blandar stjärnorna på artisthimlen.

Ladda ner vår folder här.


ALLSÅNGS - Talangen

Tycker du om att  sjunga, jonglera eller dansa? Eller kanske känner du någon som har en speciell talang? Det har nu blivit dags att anmäla sig till Allsångs-talangen, lämna en intresseanmälan tilltalang@stagefantasy.se 
Första pris är att få medverka i Allsång på Vallarna med ditt bidrag.

Fredagen den 8 juli kl 14:00 är det premiär för delfinalerna som hålls i Sagocaféet i Storans trädgård. Hjärtligt välkomna med ert bidrag.


Återupplev allsångssommaren!

I bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från i sommar och från tidigare år med Allsång på Vallarna. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.


2016-07-25

En kunglig kväll!Vilken sommar Falkenberg bjuder på! En magisk kväll som fylldes med många kungligheter. Vår fjärde allsångsmåndag bjöd på publikrekord, underbar sång och skratt från Sveriges vackraste allsångsscen. Dansande publik och toner från både dragspel och skönsång blandades med fint besök av både Sveriges kung Carl Gustav och Zlatan. En varm sommarkväll där publikhavet var större än någonsin och det togs i från tårna när det var dags för allsång. Ett stort tack till alla er som kom och tillsammans gjorde även denna allsångskväll till en succé.
Nästa vecka gästas vi av Sten Nilsson, Lasse & Emil Sigfridsson, Voizone, blockflöjtsensemblen Nordanvind och reggeainfluerade Willman.
En spännande blandning av artister, låtar och stilar på Sveriges bästa allsång!

Sara Carlsson inleder med låten "Du är min man" och säga vad man vill men i kväll var hon kvällens drottning bland alla dessa kungar som fanns på scen. Med storlagen musik och med glädje, energi och passion framförde Sara underbara låtar. Hon tog också tillfället att dansa med en gentleman i publiken till publikens jubel. Och det var ju faktiskt här på Vallarna som de en gång började. "Jag var med i en talangtävling här på allsången 2004 och det blev braksuccé. Det är alltid lika fantastiskt att få vara här, det är sån underbar och hjärtlig känsla" Vi är så glada att fått hälsa Sara välkommen tillbaka till vår allsångsscen.

Dragspelskungen från Fjärås, Lars Karlsson, gav publiken ljuvliga toner från sitt fantastiska instrument. Det var några år sen han sist var hos oss och vi har saknat dragspelstonerna. Och han har saknat Allsången. "Det är underbart att vara tillbaka och möta en så fantastisk publik, allsångsband och väder. Tror att Vallarnas backstage också är blande de vackraste i Sverige" Tillsammans med vår allsångsledare Bosse kör Lars ett polkamedley och det blir jubel från publiken som försöker klappa med i de snabba takterna.

Det blev inte bara sång i kväll utan en hel del skratt också. Och en hel del av underhållningen stod ingen mindre än Kung Carl XVI Gustav för. Jan Wolfhagen lockar till skratt när han imiterar inte bara en kunglighet utan två. Även fotbollskungen Zlatan fanns på allsångsscenen och vinkännaren Bengt Fritiofsson. För visst blir livet lite lättare om man har roligt? I allafall tycker Jan det. "Livet ska vara ett skämt, lika bra att passa på att ha roligt för sen ska vi vara döda väldigt länge, skrattar Jan som tycker det är fantatsikt att få stå på allsångsscenen och blicka ut över publikhavet. 

När Lasse Berghagen entrar scenen blir det show direkt. Med stor lekfulhet och skratt levererar han underbar musik och delar med sig av minnen från förr. Publiken fick njuta av allsång, humor, munspelande och mångas favorit, "en kväll i Juni". Hela publiken gungar med i sommarkvällen och även om det inte är Juni utan Juli kändes låten som skriven för kvällen. "Här är vackert säger Lasse och tycker de är härligt att vara tillbaka och träffa publiken igen" Medans allsångpubliken står upp och sträcker ut sina händer till låten "Sträck ut din hand" tackar Lasse för en underbar kväll i Falkeberg och på Vallarna. En avslutnings som var perfekt denna magiska kväll.

En kväll där vår ensemble bjöd på storslagen underhållning. Årets tredje vinnare av Allsångs-talangen blev Johanna och Karoline och vi fick lyssna till deras röster i låten "Manhatter". Tjejerna som är 14 år gamla kan man se medverka i sommarens uppsättning av "Bröderna Lejonhjärta" som spelas i teatergläntan.  Med på scen i kväll fanns även Göran Bengtsson som till vardags är bankchef men som i kväll gav oss ett storlaget nummer med trumpetsolo.

Fler bilder hittar du på vår facebooksida. Följ oss gärna där för att få den senaste informationen och bilderna från allsången.


Måndag 1 augusti

I säsongens femte allsång gästas vi av Sten Nilsson, Lasse och Emil Sigfridsson och några av våra många lokala stjärnor, Voizone, Nordanvind - blockflöjtsensemble och reggeainspirerade Willman. Vi laddar för nästa allsångsmåndag och hoppas vi får äran att hälsa dig välkommen till vår vackra allsångsscen. Tillsammans med ensemble, gäster och strålande publik sjunger vi med och tar i från tårna. En kväll i augusti som du inte vill missa.


Boka dina biljetter idag

Du missar väl inte att boka in sommarens härliga jubileumssäsong av Allsång på Vallarna? Ring Falkenbergs Turistinformation på 0346-88 61 01 eller gå in på  www.ticketmaster.se


Allsångsprogrammet 2016

Våra måndagskvällar är fyllda med fantastiska artister. Vill du läsa mer om varje dag och artist? Besök vår hemsida här.

Måndag 4 juli - PREMIÄR
Olsen Brothers - Thomas Petersson - Emmi Christensson - Myrna Johansson.

Måndag 11 juli
Charlotte Perrelli - Svenne Hedlund - Bohemia - Ebba Mård Andersson - Robin Rösehag

Måndag 18 juli
David Lindgren - Danne Stråhed - Tongivarna - Jason Lawergren

Måndag 25 juli
Lasse Berghagen - Sara Carlsson - Jan Wolfhagen - Lars Karlsson

Måndag 1 augusti
Sten Nilsson - Lasse & Emil Sigfridsson - Voizone - Nordanvind

Måndag 8 aug - FINAL
Magnus Johansson - Arja Saijonmaa - Falkenberg Violinisti Ensemble - Bo&Matz Orkester

 


Ladda ner vår folder

I Allsångsfoldern kan du läsa om vårt jubileumsprogram och titta närmre på vilka artister som gästar oss. Sommaren är fylld med spännande artister, stora stjärnor, lokala stjärnor och en och annan nykomling. Vi tycker att det blir som bäst när man blandar stjärnorna på artisthimlen.

Ladda ner vår folder här.


ALLSÅNGS - Talangen

Tycker du om att  sjunga, jonglera eller dansa? Eller kanske känner du någon som har en speciell talang? Det har nu blivit dags att anmäla sig till Allsångs-talangen, lämna en intresseanmälan tilltalang@stagefantasy.se 
Första pris är att få medverka i Allsång på Vallarna med ditt bidrag.

Fredagen den 8 juli kl 14:00 är det premiär för delfinalerna som hålls i Sagocaféet i Storans trädgård. Hjärtligt välkomna med ert bidrag.


Återupplev allsångssommaren!

I bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från i sommar och från tidigare år med Allsång på Vallarna. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

www.allsangpavallarna.se

Vi ses i sommar!


2016-07-07

Skrattfest, stående ovationer och Sveriges bästa allsångspublik!

Vilken premiär det blev av Allsång på Vallarna! Solen sken och publikhavet strålade som aldrig förr. Kvällen bjöd på en blandning av både unga och lite äldre artister. Det blev en skrattfest med Thomas Petersson, skönsång med Myrna Johansson, rockiga toner med Olsen Brothers och stående ovationer när Emmi Christensson berörde publiken med sin fantastiska röst. Det blev en kväll som vi sent kommer glömma. Tack till alla er som kom, nu laddar vi för nästa vecka som bla. bjuder på artister som Charlotte Perrelli, Svenne Hedlund och Ebba Mård Andersson.

Med stor igenkänning i hans beskrivning av den svenska vardagen och hur vi människor fungerar kan man inget annat än att ge Thomas Petersson full pott för sitt framträdande. Med en rimmande instruktion om hur vi hallänningar är blev hans statement att Halland "is da shit". Och översatt på svenska betyder det att Halland är bäst helt enkelt. Och är det något vi är bäst på så är det Allsång. Publiken tog i från tårna och vår underbara ensemble bjöd på en stor variation av låtar att sjunga med till.

Hänförande vackert inleder Emmi Christensson med ledmotivet till Sound of Music. Hon bjöd på en stor musikalisk upplevelse och tillsammans med allsångsledaren Bernt framförde de en duett av Evert Taube. Det är en stor musikalisk stjärna som klev upp på vår vackra allsångsscen i kväll, applåderna tycktes aldrig vilja ta slut. Det var ljuvliga höga toner som spred sig över Vallarna och Falkenberg i kväll. Med en fantastisk inlevelse och närvaro berörde hon publiken till stående ovationer.

Vi välkomnade Myrna Johansson från Brännögård och fick njuta av både Country, Agneta Fältskog och allsång. Stämningsfullt och med stor glädje bjuder Myrna oss på skönsång från scenen. En lokal stjärna som lyser i kapp med solen denna premiärmåndag. En afton som bjöd på stor variation av låtar och artister. Tillsammans med ensemble och publik bjöd våra sjungande gäster på en fantastisk underhållning.

 

Den danska duon Olsen Brothers rockar loss och bjuder på några fartfyllda nummer. Publikhavet gungar med till toner från scenen och när det är dags för "Fly on the wings of love" tar publiken i från tårna och sjunger med. Bröderna tycker Falkenberg är fantastiskt vackert och visst är det! Det blev en magisk afton där låten "Proud Mary" fick avsluta denna premiär med en dansande publik som gav allt. Vi visade verkligen danskarna att Falkenberg har den bästa allsångspubliken.

Fler bilder hittar du på vår facebooksida. Följ oss gärna där för att få den senaste informationen coh bilderna från allsången.


Måndag 11 juli

I säsongens andra allsång får vi kärt återbesök av populära Charlotte Perrelli, vi ser framemot att få uppleva Sveriges schlagerdrottning på Vallarnas scen i sommarHon får sällskap av karismatiske Svenne Hedlund som vi alla minns från tiden med Hep Stars på 60-talet.

Under kvällen får vi även njuta av jazziga toner när 60-talsbandet Bohemia med schlagerkompositörenTorgny Söderberg i spetsen gästar oss. Med på scen under kvällen finns också fantastiska Ebba Mård Andersson som gjorde succé i allsången förra sommaren. Vi laddar för en kväll med stor musikalisk variation.  


Boka dina biljetter idag

Du missar väl inte att boka in sommarens härliga jubileumssäsong av Allsång på Vallarna? Ring Falkenbergs Turistinformation på 0346-88 61 01 eller gå in på  www.ticketmaster.se


Allsångsprogrammet 2016

Våra måndagskvällar är fyllda med fantastiska artister. Vill du läsa mer om varje dag och artist? Besök vår hemsida här.

Måndag 4 juli - PREMIÄR
Olsen Brothers - Thomas Petersson - Emmi Christensson - Myrna Johansson.

Måndag 11 juli
Charlotte Perrelli - Svenne Hedlund - Bohemia - Ebba Mård Andersson - Robin Rösehag

Måndag 18 juli
David Lindgren - Danne Stråhed - Tongivarna - Jason Lawergren

Måndag 25 juli
Lasse Berghagen - Sara Carlsson - Jan Wolfhagen - Lars Karlsson

Måndag 1 augusti
Sten Nilsson - Lasse & Emil Sigfridsson - Voizone - Nordanvind

Måndag 8 aug - FINAL
Magnus Johansson - Arja Saijonmaa - Falkenberg Violinisti Ensemble - Bo&Matz Orkester

 


Ladda ner vår folder

I Allsångsfoldern kan du läsa om vårt jubileumsprogram och titta närmre på vilka artister som gästar oss. Sommaren är fylld med spännande artister, stora stjärnor, lokala stjärnor och en och annan nykomling. Vi tycker att det blir som bäst när man blandar stjärnorna på artisthimlen.

Ladda ner vår folder här.


ALLSÅNGS - Talangen

Tycker du om att  sjunga, jonglera eller dansa? Eller kanske känner du någon som har en speciell talang? Det har nu blivit dags att anmäla sig till Allsångs-talangen, lämna en intresseanmälan tilltalang@stagefantasy.se 
Första pris är att få medverka i Allsång på Vallarna med ditt bidrag.

Fredagen den 8 juli kl 14:00 är det premiär för delfinalerna som hålls i Sagocaféet i Storans trädgård. Hjärtligt välkomna med ert bidrag.


Återupplev allsångssommaren 2015

I bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från Allsång på Vallarna 2015. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

www.allsangpavallarna.se

Vi ses i sommar!


2016-06-29

Nu drar vi igång Allsången!

Nu är det dags! På måndag inleder vi jubileumssäsongen av Allsång på Vallarna. Vi har ett fullspäckat schema med folkkära artister och lokala stjänskott. Det finns fortfarande biljetter kvar till våra måndagskvällar så har du inte säkrat din plats till sommarens absoluta höjdpunkt är det dags att göra det. Vi kan inte lova fint väder men vi kan lova en härlig kvällar med fantastisk underhållning från Sveriges vackraste allsångsscen. Hjärtligt välkomna och fira tillsammans med oss.


PREMIÄRKVÄLL 4 JULI

Till premiären av Allsång på Vallarna den 4 juli har vi det stora nöjet att presentera Olsen Brothers, komikern Thomas Petersson, Falkenbergs egen musikalstjärna Emmi Christensson och sångfågeln från Brännögård,Myrna Johansson. En kväll som du inte vill missa.

Boka dina biljetter idag

Du missar väl inte att boka in sommarens härliga jubileumssäsong av Allsång på Vallarna? Ring Falkenbergs Turistinformation på 0346-88 61 01 eller gå in på  www.ticketmaster.se


Allsångsprogrammet 2016

Våra måndagskvällar är fyllda med fantastiska artister. Vill du läsa mer om varje dag och artist? Besök vår hemsida här.

Måndag 4 juli - PREMIÄR
Olsen Brothers - Thomas Petersson - Emmi Christensson - Myrna Johansson.

Måndag 11 juli
Charlotte Perrelli - Svenne Hedlund - Bohemia - Ebba Mård Andersson - Robin Rösehag

Måndag 18 juli
David Lindgren - Danne Stråhed - Tongivarna - Jason Lawergren

Måndag 25 juli
Lasse Berghagen - Sara Carlsson - Jan Wolfhagen - Lars Karlsson

Måndag 1 augusti
Sten Nilsson - Lasse & Emil Sigfridsson - Voizone - Nordanvind

Måndag 8 aug - FINAL
Magnus Johansson - Arja Saijonmaa - Falkenberg Violinisti Ensemble - Bo&Matz Orkester

 


Ladda ner vår folder

I Allsångsfoldern kan du läsa om vårt jubileumsprogram och titta närmre på vilka artister som gästar oss. Sommaren är fylld med spännande artister, stora stjärnor, lokala stjärnor och en och annan nykomling. Vi tycker att det blir som bäst när man blandar stjärnorna på artisthimlen.

Ladda ner vår folder här.


ALLSÅNGS - talangen 2016

Tycker du om att  sjunga, jonglera eller dansa? Eller kanske känner du någon som har en speciell talang? Det har nu blivit dags att anmäla sig till Allsångs-talangen, lämna en intresseanmälan till talang@stagefantasy.se 
Första pris är att få medverka i Allsång på Vallarna med ditt bidrag.

Fredagen den 8 juli kl 14:00 är det premiär för delfinalerna som hålls i Sagocaféet i Storans trädgård. Hjärtligt välkomna med ert bidrag.


Återupplev allsångssommaren 2015

I bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från Allsång på Vallarna 2015. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

www.allsangpavallarna.se

Vi ses i sommar!

 


2016-06-22

TREVLIG MIDSOMMAR!

Om mindre än två veckor drar vi igång med årets Allsång på Vallarna. En jubileumssäsong som är fylld med folkkära artister och lokala stjärnskott. Det finns fortfarande biljetter kvar så har du inte säkrat din plats till sommarens absoluta höjdpunkt är det dags att göra det. Vi vill hälsa er alla hjärtligt välkomna till Sveriges vackraste allsångsscen och passa på att önska er en riktigt trevlig midsommar!


Boka dina biljetter idag

Du missar väl inte att boka in sommarens härliga jubileumssäsong av Allsång på Vallarna? Ring Falkenbergs Turistinformation på 0346-88 61 01 eller gå in på  www.ticketmaster.se

Ladda ner vår folder

I Allsångsfoldern kan du läsa om vårt jubileumsprogram och titta närmre på vilka artister som gästar oss. Sommaren är fylld med spännande artister, stora stjärnor, lokala stjärnor och en och annan nykomling. Vi tycker att det blir som bäst när man blandar stjärnorna på artisthimlen.

Ladda ner vår folder här.


Ändring i programmet

Måndagen den 1 augusti har det blivit en ändring i programmet. Nanne Grönvall tvingas tyvärr ställa in sin sommarturné och ersätts av ingen mindre än Sten Nilsson. Han har rötterna i dansbandet Sten & Stanley och de allra flesta kan nog nynna några takter ur bandets allra största hit "Jag vill vara din Margareta". Vi ser framemot att återigen få hälsa Sten Nilsson välkommen till Allsång på Vallarna


Allsångsprogrammet 2016

Våra måndagskvällar är fyllda med fantastiska artister. Vill du läsa mer om varje dag och artist? Besök vår hemsida här.

Måndag 4 juli - PREMIÄR
Olsen Brothers - Thomas Petersson - Emmi Christensson - Myrna Johansson.

Måndag 11 juli
Charlotte Perrelli - Svenne Hedlund - Bohemia - Ebba Mård Andersson - Robin Rösehag

Måndag 18 juli
David Lindgren - Danne Stråhed - Tongivarna - Jason Lawergren

Måndag 25 juli
Lasse Berghagen - Sara Carlsson - Jan Wolfhagen - Lars Karlsson

Måndag 1 augusti
Sten Nilsson - Lasse & Emil Sigfridsson - Voizone - Nordanvind

Måndag 8 aug - FINAL
Magnus Johansson - Arja Saijonmaa - Falkenberg Violinisti Ensemble - Bo&Matz Orkester

 


ALLSÅNGS - talangen 2016

Tycker du om att  sjunga, jonglera eller dansa? Eller kanske känner du någon som har en speciell talang? Det har nu blivit dags att anmäla sig till Allsångs-talangen, lämna en intresseanmälan till talang@stagefantasy.se 
Första pris är att få medverka i Allsång på Vallarna med ditt bidrag.

Fredagen den 8 juli kl 14:00 är det premiär för delfinalerna som hålls i Sagocaféet i Storans trädgård. Hjärtligt välkomna med ert bidrag.


Återupplev allsångssommaren 2015

I bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från Allsång på Vallarna 2015. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

www.allsangpavallarna.se

Vi ses i sommar!


2016-05-26

Biljettsucce för Allsången!

Den 7 maj släppte vi biljetterna till sommarens Allsång på Vallarna och vilken succé det blev. Det är fantastiskt att se vilken respons vi får och är du en av dem som ännu inte köpt biljett är det inte försent. Men efterfrågan är stor och sommarens bästa evenemang är något du inte vill missa. I år fyller vi 20 år och det tänkte vi fira lite extra under säsongen så kom och var med oss på en Allsångssommar från Sveriges vackraste utomhusscen.


Boka dina biljetter idag

Du missar väl inte att boka in sommarens härliga jubileumssäsong av Allsång på Vallarna? Ring Falkenbergs Turistinformation på 0346-88 61 01 eller gå in på  www.ticketmaster.se

Ladda ner vår folder

I Allsångsfoldern kan du läsa om vårt jubileumsprogram och titta närmre på vilka artister som gästar oss. Sommaren är fylld med spännande artister, stora stjärnor, lokala stjärnor och en och annan nykomling. Vi tycker att det blir som bäst när man blandar stjärnorna på artisthimlen.

Ladda ner vår folder här.


Allsångsprogrammet 2016

Våra måndagskvällar är fyllda med fantastiska artister. Vill du läsa mer om varje dag och artist? Besök vår hemsida här.

Allsångspremiären 4 juli
Olsen Brothers - Thomas Petersson - Emmi Christensson - Myrna Johansson.

Måndag 11 juli
Charlotte Perrelli - Svenne Hedlund - Bohemia - Ebba Mård Andersson - Robin Rösehag

Måndag 18 juli
David Lindgren - Danne Stråhed - Tongivarna - Jason Lawergren

Måndag 25 juli
Lasse Berghagen - Sara Carlsson - Jan Wolfhagen - Lars Karlsson

Måndag 1 augusti
Nanne Grönvall - Lasse & Emil Sigfridsson - Voizone - Nordanvind

Säsongsfinal 8 aug
Magnus Johansson - Arja Saijonmaa - Falkenberg Violinisti Ensemble - Bo&Matz Orkester

 


NY HEMSIDA

När vi ändå fyller 20 år tänkte vi att det var dags att lansera en ny hemsida. Vi vill förenkla och förbättra och det hoppas vi att vi lyckats med. På hemsidan kan du läsa om allt som rör allsången och vilka artister som kommer i sommar. Du kan blicka tillbaka i vårt arkiv och läsa våra nyhetsbrev. Vi har tagit med det bästa från förra sidan och lagt till några nyheter - välkommen till www.allsangpavallarna.se


Återupplev allsångssommaren 2015

I bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från Allsång på Vallarna 2015. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

Vi ses i sommar!

 


2016-05-12

Nu släpper vi hela programmet!

Nu släpper vi hela programmet!

Det har nu blivit dags att släppa hela Allsångsprogrammet för sommaren 2016. En jubileumssäsosong där vi firar 20 år på Vallarna. I tidigare nyhetsbrev har vi presenterat några artister lite närmre och så även denna gång. Vi ser framemot en sommar med stor variation av artister och underhållning. Biljettsläppet börjar närma sig och har du inte skrivit in den 7 maj i kalendern är det dags att göra det. Alla våra datum hittar du längre ner på sidan. Hjärtligt välkomna till jubileumssäsongen på Vallarna.


Nanne Grönvall / Lasse & Emil Sigfridsson 1/8

Måndagen den 1 Augusti gästas vi av Nanne Grönvall som är en legend i melodifestivalsammanhang. Inte mindre än 10 gånger har hon stått på festivalscenen och även om det blivit mycket schlager har hon medverkat i musikaler och olika shower. Med ett härligt riv i sin röst är hon Sveriges svar på Tina Turner. Lasse och Emil Sigfridsson entrar också vår fantastiska allsångscen den kväll.

Lasse Sigfridsson är en känd profil inom dansbandsvärlden. Han var med och startade dansbandet Lasse Stefanz som han senare turnerade land och rike runt med. Lasses son Emil Sigfridsson, även han en känd artist som fick sitt stora genombrott efter att ha medverkat i Fame Factory. Vi gästas av den femstämmiga a capella-gruppenVoizone från Laholm som förgyller vår allsång med skönsång.


Arja Saijonmaa & Magnus Johansson 8 aug

Det blir en sprakande avslutning på årets Allsång på Vallarna med karismatiska Arja Saijonmaa och världstrumpetaren Magnus Johansson. Arja har en stor musikalisk bredd och med låtar som "högt över havet" och "vem är du, vem är jag" har finska sångfågeln tagit Sverige med storm. Det kommer bli en fantastisk avslutning på vår 20:e säsong från Sveriges vackraste allsångsscen.

Magnus Johannson är ett stående populärt inslag på Allsångens finalkvällar. Denne världstrumpetare har spelat trumpet med allt ifrån Björn Skifs till Tom Jones. Han har medverkat i Rhapsody In Rock och varit med i Diggiloo sedan starten.

Utan Bo och Mats hade Allsång på Vallarna inte blivit verklighet. Under denna finalkväll får vi äran att lyssna till Bo&Matz orkester som här gör sin första och endas spelning för säsongen. En final på vårt 20-årsfirande som ni sent kommer glömma.


Biljettsläpp lördagen den 7 maj

Som vanligt släpper vi de första biljetterna direkt på Falkenbergs Turistinformation. Tid och datum att hålla koll på är den 7 maj, kl 09.00.

Efter kl 11.00 går det även bra att boka via telefon 0346- 88 61 01 eller www.ticnet.se

För fler artistsläpp håll utkik efter vårens nyhetsbrev eller på vår hemsida samtFacebook-sida där vi uppdaterar efterhand.


Allsångsmåndagar i sommar

4/7 Allsångspremiär

Olsen Brothers /Thomas Petersson /Emmi Christensson  / Myrna Johansson

11/7

Charlotte Perrelli / Svenne Hedlund / Bohemia / Ebba Mård Andersson

18/7

David Lindgren / Danne Stråhed / Tongivarna / Jason Lawergren

25/7

Lasse Berghagen / Sara Carlsson / Jan Wolfhagen / Lars Karlsson 

1/8

Nanne Grönwall / Lasse & Emil Sigfridsson / Voizone

8/8 Säsongsfinal

Arja Saijonmaa / Magnus Johansson / Bo&Matz orkester


Återupplev allsångssommaren 2015

I bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från Allsång på Vallarna 2015. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

Vi ses i sommar!


0000-00-00

Snart är det äntligen dags för ny säsong!-2019045140923

Vi planerar just nu för fullt och har kommit en bra bit på årets program!
Den 12 april släpps hela programmet men vi kommer att börja tjuvsläppa
artistnamn redan den 8 mars! De senaste allsångsnyheterna hittar du på
vår facebooksida!

I år kommer vi även vara mer aktiva på instagram. Där kommer du att kunna hitta både filmer och bilder från våra härliga allsångskvällar!

Klicka på länkarna nedan för att komma till våra sociala medier!
https://www.facebook.com/allsangpavallarna
https://www.instagram.com/allsangpavallarnafbg

 


2016-04-16

Vi tar sikte mot sommaren!

Under sommaren är måndagar allas vår favoritdag. Då får vi sjunga allsång och njuta av vackra toner från folkkära artister och lokala stjärnskott! Dessutom får vi göra det på Sveriges vackraste allsångsscen. De har nu blivit dags att presentera ytteligare två allsångskvällar lite närmre och denna gång bjuder vi på en härlig variation av artister från när och fjärran. Fler artistsläpp blir det i nästa nyhetsbrev så håll utkik.


David Lindgren och Danne Stråhed 18/7

Måndagen den 18 juli har vi det stora nöjet att presentera schlager och musikalstjärna David Lindgren. Han har varit med i många musikaler både i Sverige och utomlands och i år ställde han upp för tredje gången i melodifestivalen med låten ”We are your tomorrow”. På scen denna kväll får David sällskap av ingen mindre än Danne Stråhed.

Danne Stråhed har medverkat i ett av Sveriges kändaste dansband och haft flera låtar på svensktoppen. Den femstämmiga a cappella gruppenVoizone från Laholm gästar oss och ända från New York kommer en amerikan med Sverigeanknytning,Jason Lawergren. Det blir en spännande blandning av artister från när och fjärran.


Lasse Berghagen och Sara Carlsson 24/7

I säsongens fjärde allsång gästas vi av allsångskungen Lasse Berghagen. För vad är en sommar utan en ”en kväll i juni”? Lasse räknas som en av Sveriges mest folkkära artister genom tiderna och hans låt ”Teddybjörnen Fredriksson” som spelades in 1969 är lika fantastisk nu som då. Det är en ära att få hälsa honom välkommen tillbaka till vår härliga allsångsscen och även Sara Carlsson är ett kärt återseende som gör oss sällskap denna kväll.

Sara Carlsson har de senaste åren varit med på Vallarna och är alltid lika populär. En annan Lasse kliver också upp på scenen, Lasse Karlsson, dragspelsfenomenet från Fjärås som bjuder på härliga toner från sitt dragspel. Kvällen bjuder in till imitationens och illusionens värld då vi gästas av Jan Wolfhagen som trollar och underhåller. En kväll som bjuder på både magi och underbar musik.


Biljettsläpp lördagen den 7 maj

Som vanligt släpper vi de första biljetterna direkt på Falkenbergs Turistinformation. Tid och datum att hålla koll på är den 7 maj, kl 09.00.

Efter kl 11.00 går det även bra att boka via telefon 0346- 88 61 01 eller www.ticnet.se

För fler artistsläpp håll utkik efter vårens nyhetsbrev eller på vår hemsida samtFacebook-sida där vi uppdaterar efterhand.


Allsångsmåndagar i sommar

4/7     Olsen Brothers / Thomas Petersson PREMIÄRKVÄLL

11/7   Charlotte Perelli / Svenne Hedlund

18/7   David Lindgren / Danne Stråhed

25/7   Lasse Berghagen / Sara Carlsson

1/8     Presenteras v. 17

8/8     Presenteras v. 17


Återupplev allsångssommaren 2015

bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från Allsång på Vallarna 2015. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

Vi ses i sommar!


2016-04-05

Välkomna till Allsång på Vallarna 2016

Under sex måndagskvällar samlas vi på Vallarna för att sjunga allsång och lyssna till några av Sveriges allra bästa artister. Jubileumssäsongen bjuder på en stor varaiation av gäster och nedan presenterar vi de första två kvällarna lite närmre. Vill du veta vilka fler artister som kommer i sommar? Håll utkik efter vårens nyhetsbrev!


Olsen Brothers till Allsångspremiären 4 juli

Till premiären av Allsång på Vallarna måndagen den 4 juli har vi det stora nöjet att presentera Olsen Brothers. De danska bröderna slog igenom stort över hela världen när de vann Eurovision Song Contest 2000 med sin fantastiska ”Fly on the Wings of Love”. Och i sommar står de alltså på Sveriges vackraste allsångsscen!

Förutom Olsen Brothers kommer komikern Thomas Petersson och underhåller oss på nytt. Falkenbergs egen musikalstjärna Emmi Christensson som spelat i Phantom of the Opera i London gästar oss denna afton. Vi får även besök av sångerskanMyrna Johansson från Brännögård. Premiärkvällen kommer med all säkerhet bli en kväll du inte vill missa!

Vill du se och höra mer om Emmi redan nu? En härlig intervju med musikalstjärnan hittar du här.


Charlotte Perrelli och Svenne Hedlund 11 juli

I säsongens andra allsång får vi kärt återbesök av populära CharlottePerrelli, vi ser framemot att få uppleva Sveriges schlagerdrottning på Vallarnasscen i sommarHon får sällskap av karismatiske Svenne Hedlundsom vi alla minns från tiden med Hep Stars på 60-talet.

Under kvällen får vi även njuta av jazziga toner när 60-talsbandetBohemia med schlagerkompositörenTorgny Söderberg i spetsen gästar oss. Med på scen under kvällen finns också omtyckta Ebba Mård Andersson som gjorde succé i allsången förra sommaren. Vi laddar för en kväll med stor musikalisk variation.  


Biljettsläpp lördagen den 7 maj

Som vanligt släpper vi de första biljetterna direkt på Falkenbergs Turistinformation. Tid och datum att hålla koll på är den 7 maj, kl 09.00.

Efter kl 11.00 går det även bra att boka via telefon 0346- 88 61 01 eller www.ticnet.se

För fler artistsläpp håll utkik efter vårens nyhetsbrev eller på vår hemsida samtFacebook-sida där vi uppdaterar efterhand.


Återupplev allsångssommaren 2015

bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från Allsång på Vallarna 2015. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

Vi ses i sommar!

 


2016-02-17

Fira 20 år med Allsång på Vallarna, Lasse Berghagen och David Lindgren

 

Just nu är planeringen i full gång inför Allsång på Vallarnas 20-års jubileum som kommer bli något utöver det vanliga! Vi längtar redan nu till premiären den 4 juli då vi återigen får sjunga tillsammans med er i publiken på Sveriges vackraste allsångsscen.

 

När vi satte oss ner och började planera var det en artists namn vi först skrev ner, och det var Lasse Berghagen. För inte kan vi fira 20-års jubileum utan Sveriges okrönte allsångskung! Även den omåtlligt populäre och just nu melodifestivalen-aktuelle David Lindgren kommer och firar 20 år med oss. Ännu är inte datumen bestämda men vi vågar lova att det kommer bli två fantastiska måndagar med dessa herrar.

 

Årets premiär är måndagen den 4 juli och sedan finns vi på plats varje måndag hela sommaren fram till avslutningskvällen den 8 augusti.

 

För fler artistsläpp håll utkik på vår hemsida eller Facebook-sida där vi uppdaterar efterhand.


Biljettsläpp lördagen den 7 maj

Som vanligt släpper vi de första biljetterna för att köpas direkt på Falkenbergs Turistinformation. Tid och datum att hålla koll på är lördagen den 7 maj, kl 09.00.

Efter kl 11.00 går det även bra att boka via telefon hos Falkenbergs Turistinformation, ring 0346-88 61 01.Det går också bra att boka online på Ticnet.se.

Allsångsmåndagar i sommar:4/7, 11/7, 18/7, 25/7, 1/8 och 8/8.

Tipsa oss om kända och okända artister!

Skriv till oss på Facebook eller maila oss om vilka artister du önskar se på Allsång på Vallarna 2016. Oavsett om det är en av landets största artister eller en lokal talang som du vill ska få chansen på vår scen, vi välkomnar alla önskemål.


Återupplev allsångssommaren 2015

bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från Allsång på Vallarna 2015. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


2015-12-18

Tack för i år, God Jul & Gott nytt år!

 

Stort tack till alla er som kom och sjöng in julen med oss i Falkhallen! Det var två fantastiska kvällar och visst infann sig den äkta julkänslan. På vår Facebook-sida har vi samlat bilder från konserterna och nedan har ni ett smakprov.

 

Vi vill även passa på att önska era alla en God Jul och ett Gott nytt år!


2015-09-18

Julversionen av Allsång På Vallarna 9 december 2015

 

I år blir det dubbelt upp med Julkonsert i Blackbox-Teatern - Falkhallen, Falkenberg! Onsdagen den 9 december kl 16.00 och 19.00 kommer vi göra vårt yttersta för att sprida julstämning över Falkenberg.

 

I år presenterar vi den 12:e upplagan av Julversionen av Allsång på Vallarna. Förra årets konserter I Blackbox-Teatern blev mycket uppskattade och vi fick till en riktig intim och mysig julstämning.

 

I år har vi glädjen att som önskeartister hälsa Marcus Helmer Gustavsson och Ebba Mård Andersson varmt välkomna!

 

På scen får ni också möta hela allsångsensemblen med bl.a. Christina Tellqvist, Matilda Schough, Bernt Bengtsson och Peter Larsson. Allt under ledning av Peter Bengtsson.

 

Vi har, med andra ord, riktigt goda förutsättningar för att göra detta till den bästa julversionen någonsin. I vanlig ordning finns även Bo Liljedahl och Mats Persson med på scenen för att se till att den riktiga julkänslan infinner sig.

 

Med på scen är också såklart Lars-Åke "Snus" Svensson, Magnus Helgsson och Mattias Hippas Olofsson.

 

Biljettsläpp på torsdag 17 september 2015

 

Biljetter bokar du på Falkenbergs Turistbyrå, 0346-88 61 01 eller via www.ticnet.se / 0771-70 70 70.

 

Vi hälsar er varmt välkomna till Julversionen av Allsång på Vallarna!


2015-04-01

Ny programledartrio och årets allsångsprogram

Bo Liljedahl, Matilda Schough, Bernt Bengtsson

I går presenterades Allsång på Vallarna sommarens allsångsprogram och sin nya programledartrio. Bo Liljedahl fortsätter och får som nya sidekicks de båda allsångsprofilerna Matilda Schough och Bernt Bengtsson som under flera år stått lite längre bak på scen men nu tar steget fram.

 

Inför den här säsongen tar vi ett ett nytt grepp efter att Håkan Runevad valde att tack för sig efter fyra år som programledare och producent Mats Persson är nöjd med den nya programledarkonstellationen:

 

- Både Matilda och Bernt har varit med under många år och vi vet att de är mycket uppskattade av vår publik. De kan vårt koncept och känner vår publik utan och innan och har tagit allt mer plats på scen under de senaste åren. Därför känns det här som ett väldigt naturligt steg i utvecklingen av Allsång på Vallarna.

 

Med Matilda Schough som programledare får Allsång på Vallarna sin första kvinnliga programledare sedan starten 1997.

 

- Det här känns jättespännande och kul och ett mycket roligt steg i min utveckling som artist. Allsång på Vallarna är ett stort arrangemang som besöks av eliten bland svenska artister och det ska bli grymt roligt att få vara med och leda detta med två trygga parhästar som Bosse och Bernt, säger Matilda Schough.

 

Se film från presentationen av Allsång på Vallarnas nya programledartrio

 

Årets sommarprogram

 

Det är med stor glädje vi äntligen kan presentera programmet för Allsång på Vallarna 2015. Som vanligt har vi jobbat aktivt för att locka hit Sveriges artistelit och en mix som ska passa de flesta allsångsentusiaster.

 

Måndag 29 juni – Allsångpremiär med Siw & Olle!

 

Under allsångspremiären får vi besök av Siw Malmkvist och Olle Jönsson från Lasse Stefanz. Två av våra mest folkkära artister rivstartar därmed årets säsong, och som om inte det vore nog kommer även vår egen stjärna Sara Carlsson.

 

Måndag 6 juli – Humor och skönsång!

 

Med skönsjungande Tommy Nilsson i kombination med ståuppkomikern Thomas Petterson ser vi fram emot en kväll med både sköna toner och många skratt.

 

Måndag 13 juli – En kväll med Lasse Berghagen

 

Vi har återigen det stora nöjet och äran att välkomna Sveriges allsångskung nummer ett, Lasse Berghagen. Det kommer med all säkerhet bli en kväll att minnas.

 

Måndag 20 juli - Bengtzing is back!

 

Linda Bengtzing är tillbaka på Sveriges vackraste allsångsscen! Schlagerstjärnan Bengtzing får på scen sällskap av dansbandsstjärnan Thorleif Torstensson.

 

Måndag 27 juli – Jazzcirkus med tenor!

 

Multiartisten Gunhild Carling tillsammans med, Sveriges bästa röst sen Jussi Björling, Richard Söderberg bjuder på en skön blandning av jazz och opera.

 

Måndag 3 augusti – Sprakande avslutningskväll

 

Allsångsavslutning bjuder som vanligt på ett fullspäckat schema med bland annat populäre trumpetaren Magnus Johansson och Elisa Lindström, och som vanligt Bo&Matz orkester.

 

Se fullständig artistlista för varje kväll på vår hemsida.

 

Biljettsläpp den 16 maj

 

Som vanligt släpper vi de första biljetterna för att köpas direkt på Falkenbergs Turistinformation. Tid och datum att hålla koll på är lördagen den 16 maj, kl 09.00.

 

Efter kl 11.00 går det även bra att boka via telefon eller Internet.

 

Vi ses i sommar!


2015-02-06

Vi blickar mot sommaren!

Trots snö och kyla ute börjar vi redan nu blicka mot sommaren och Allsång på Vallarna! Längtan efter sommar, sol och alla härliga människor i allsångspubliken börjar bli stor och vi har nu satt igång arbetet med att planera inför den 19:e säsongen av Allsång på Vallarna.

 

Fjolårets säsong var fantastiskt lyckad och vädermässigt upplevde vi en av de bästa somrarna någonsin. Förutom det fina vädret njöt vi även av toner och musik från några av landets bästa artister. Det vågar vi lova detta år också! Håll utkik på vår hemsida eller Facebook-sida när vi släpper vilka artister som besöker Sveriges vackraste allsångsscen.

 

Biljettsläpp lördagen den 16 maj

 

Som vanligt släpper vi de första biljetterna för att köpas direkt på Falkenbergs Turistinformation. Tid och datum att hålla koll på är lördagen den 16 maj, kl 09.00.

 

Efter kl 11.00 går det även bra att boka via telefon eller Internet.

 

Tipsa oss om kända och okända artister!

 

Skriv till oss på Facebook eller maila oss om vilka artister du önskar se på Allsång på Vallarna 2015.  Oavsett om det är en av landets största artister eller en lokal talang som du vill ska få chansen på vår scen, vi välkomnar alla önskemål.

 

Återupplev allsångssommaren 2014

 

 

Se bilder från fjolårets Allsång på Vallarna i vårt bildarkiv.

 

Tack för den fina julstämningen i Falkhallen

 

Stort tack till alla er som kom och tittade på Julversionen av Allsång på Vallarna i Falkhallen den 14 december.

 

Återupplev julstämningen genom att titta på vår film från kvällen eller se bilder från kvällen här.

 

Vi ses i sommar!


2014-09-05

Julversionen av Allsång På Vallarna den 14 december 2014

Julversionen av Allsång på Vallarna

I år blir det dubbla föreställningar med Julallsång i Blackbox-Teatern i Falkhallen, Falkenberg. Söndagen den 14 december kl 15.00 och 19.00 ska vi göra vad vi kan för att sprida julstämning över Falkenberg.

 

I år presenterar vi den 11:e upplagan av Julversionen av Allsång på Vallarna. Förra årets konserter I Blackbox-Teatern blev mycket uppskattade och vi fick till en riktig intim och mysig julstämning. I år har vi glädjen att som gästartister hälsa Maria Wells från Vocalettes och Sten Nilsson från Sten&Stanley varmt välkomna! Och önskeartister från sommarens allsång är showmannen Marcus Helmer Gustavsson och countrysångaren från Halmstad, Edward C Johansson.

 

På scen får ni också möta hela allsångsensemblen med bl a Christina Tellqvist, Matilda Schough, Bernt Bengtsson, samt ensemblens nytillskott från sommaren,  Peter Larsson. Allt under ledning av kapellmästare Peter Bengtsson med Bo&Matz Orkester.

 

Vi har, med andra ord, riktigt goda förutsättningar för att göra detta till den bästa julversionen någonsin. I vanlig ordning finns även Bo Liljedahl och Mats Persson med på scenen för att bidra till att julkänslan infinner sig.

 

Boka biljetter från och med måndag 8 september

 

På måndag öppnar biljettförsäljningen och du kan boka via Falkenbergs Turistbyrå via 0346-88 61 01 eller besöka dem Holgersgatan 11. Som vanligt kan du även boka på nätet via www.ticnet.se eller ringa Ticnet på 0771-70 70 70.

 

Vi hälsar er varmt välkomna till Julversionen av Allsång på Vallarna!

 

Montage från Julversionen av Allsång på Vallarna 2013


2014-08-12

Tack för en fantastisk Allsångssommar!

För drygt en vecka sen var det säsongsavslutning för den artonde säsongen av Allsång på Vallarna och vi vill rikta ett stort tack till alla er som besökte oss i år och gjorde varje måndag till en stor fest med musik, skratt och glädje!

 

Allsångsensemblen 2014 samlad

 

Alla vi som jobbar med Allsång på Vallarna är glada och tacksamma för all den fina respons vi fått på årets säsong. Redan nu har vi fått kommentarer från folk som ser fram emot 2015 vilket ger oss energin att vilja bli ännu bättre!

 

I år besöktes Allsången av närmare 12 000 personer från både när och fjärran och som vanligt sken solen varje måndagkväll.  Om du har förslag på hur Allsång på Vallarna kan bli ännu bättre eller önskemål om artister till nästa års säsong, skriv gärna till oss på Facebook eller skicka mail till oss. 

 

Återupplev Allsång på Vallarna 2014

 

Om Allsångs-abstinensen är för stor kan du besöka vårt bildgalleri på antingen Facebook eller vår hemsida för att återuppleva sommarens måndagar på nytt. Bilderna är tagna av vår duktiga fotograf Tilda Johansson.

 

 

Charlotte Perrelli, David Lindgren och Robert Wells

 

Lill-Babs, Roger Pontare och Shirley Clamp


2014-06-26

Äntligen dags för Allsång på Vallarna!

Efter en lång väntan är det på måndag äntligen dags för Allsångspremiär! Vi är laddade till tusen och under de senaste veckorna har vi jobbat på högvarv med repetitioner och andra förberedelser för att göra detta till årets bästa Allsång på Vallarna.

 

Till premiären på måndag gästas vi av ingen mindre än den levande legenden Lill-Babs och tidigare Idol-stjärnan Andreas Weise. Det kommer bli en premiär att minnas och vi hoppas självklart att du kommer finnas på plats på Sveriges vackraste Allsångsscen.

 

Se hela sommarens Allsångsprogram

 

Allsång på Vallarna i P4

Under kvällen kommer även vinnaren till P4 Hallands Svensktoppen att uppträda. Vem det blir är ännu inte klart utan avgörs faktiskt ikväll (torsdag) på Stålboms i Falkenberg. Och på måndag förmiddag mellan kl 10-13 kommer P4 även att sända direkt från scenen på Vallarna. Då intervjuas allsångsledare, delar ur ensemblen och några av gästartisterna under sommaren. Programmet sänds i P4:as södra regioner.

 

Lyssna även gärna på detta klipp med Bosse Liljedahl där han berättar mer om premiären.

 

Grattis till vinnarna i vår Facebook tävling

Vår Facebook-tävling är avgjord och vi vill säga grattis till alla vinnarna och stort tack för alla roliga och trevliga motiveringar. Här kommer två av vinnarmotiveringarna:

 

Jag vill besöka Allsång på Vallarna för att det är sommar, glädje och gemenskap på en och samma gång :-) En allsångskväll på vallarna är en vitamininjektion som man kan leva länge på. Och min dotter hänger gärna med :-)

 

Alla är glada, härlig stämning med musik och sång.  Vore kul att få uppleva allsången ännu en gång. Snart åker jag till Halland för att träffa syster min och därför tar nu JAG chansen, att henne till Vallarna få bjuda in!

 

Klicka här för att se alla vinnarcitat

 

Varmt välkomna till Allsångspremiär!

 

 


2014-05-28

Allsångsfinal med Wells den 4/8!

Allsångsfinalen brukar alltid bli en sprakande afton och detta år lär inte bli ett undantag då Allsång på Vallarna denna kväll gästas av Maria och Robert Wells.

 

 

Robert Wells är det folkkära pianogeniet med den yviga frisyren som blev folkkär genom TV-programmet Så ska det låta och som turnerat världen över med sin egen show Rhapsody in Rock. Den populära konsertturnén har turnerat i städer som London, Tokyo, Los Angeles och Ullared så klart.

 

Med sig på Rhapsody in Rock har Robert sin fru Maria Wells som på turnén är en del av kören Vocalettes som gästat Allsång på Vallarna tidigare. I början av sin karriär var Maria en del av revyn Skåpbubblor som under flera år spelades på Stadsteatern i Falkenberg och det är därför alltid extra roligt att hälsa henne välkommen tillbaka till Falkenbergs musikscen.

 

Marias återkomst till Falkenbergs är dock inte den enda återkomsten under allsångsfinalen. Precis som många tidigare år gästar den populära trumpetaren Magnus Johansson den avslutande kvällen för Allsång på Vallarna. Med på kvällen är även Bo&Matz orkesters där de båda allsångsveteranerna bjuder på en musikalisk nostalgitripp.

 

Helt klart en allsångsfinal värd namnet!


2014-05-21

Biljettsläpp lördag 31 maj kl. 09.00

Kö till biljettsläppet 2013

Snart är det dags för biljettsläpp till årets Allsång på Vallarna! Precis som tidigare år går de första biljetterna endast att köpa på plats hos Falkenbergs Turistinformation från kl 09.00 lördagen den 31 maj. Telefon- och internetförsäljning öppnar från kl.11.00.

 

Boka via 0346-88 61 01 eller Ticnet.se.

 

Biljettsläppet brukar bli en folkfest med musik och sång för dem som står i den långa kön där vissa till och med tillbringat natten. Helt klart en av de roligaste dagarna på året, hoppas vi ses då!

 

Priser Allsång på Vallarna 2014

 

Säsongsbiljetter

Säsongsbiljett sittande 930 kr

Säsongsbiljett ståplats 695 kr

 

Allsångsbiljetter

Sittplatsbiljetter 275 kr
Ståplatsbiljetter 225 kr

 

Allsångbok ingår alltid i biljetten!

 

Ta med barnen gratis

Barn t.o.m. 12 år – fri entré i målsmans sällskap. Gäller ståplats.

 

Biljettpriserna är inkl. serviceavgift och moms. Handikappledsagare går ej in fritt.

 

Bilder från biljettsläppet 2013.


2014-05-21

Sjung loss med Shirley den 28 juli!

Måndagen den 28 juli gästas Allsång på Vallarna av Shirley Clamp och Mikael Järlestrand. Två fantastiskt duktiga artister som inte får missas!

 

Shirley Clamp har vuxit fram som en av Sveriges mest omtyckta sångerskor genom ett flertal framträdande i melodifestivalen genom åren. Hon har även skrivit låtar samt varit bakgrundsångerska till andra bidrag och till och med kommenterat Eurovision Song Contest. I årets Melodifestvial tävlade Shirley med bidraget Burning Alive som säkert blir en av låtarna vi får höra på Sveriges vackraste allsångsscen!

 

Shirley Clamp sjunger Burn Alive i Melodifestivalen 2014

 

Förutom att sjunga loss med Shirley får vi denna afton även sjunga loss med Mikael Järlestrand. Mikael har gästat Allsång på Vallarna vid flera tillfällen tidigare och en så duktig sångare är alltid välkommen tillbaka. Tillbaka på Allsångsscenen är även förra årets succé violin falkenbergaren Joel Andersson och debuterar gör Edward C Johansson från Halmstad.

 

Hjärtligt välkomna!


2014-05-14

David Lindgren och Streaplers till Allsång på Vallarna den 21/7

En härlig blandning av dansband och pop blir det den 21 juli när David Lindgren och Streaplers gästar Allsång på Vallarna.

 

David Lindgren slog igenom med dunder och brak i melodifestivalen 2012 med låten Shout It Out och tog sig direkt till finalen där han slutade fyra. David har även medverkat i flertalet musikaler och gestaltade även en ung Tomas Ledin i densammes krogshow. Helt klart är att David är ett musikproffs ute i fingerspetsarna som inte får missas när han besöker Allsång på Vallarna i sommar.

 

Se David Lindgren med Shout It Out i Melodifestivalen

 

Om David Lindgren står för popen under denna kväll så står Streaplers för dansbandstonerna. Streaplers bildades i Kungälv och har varit aktiva sedan slutet av 1950-talet. Under åren har de haft stora framgångar på Svensktoppen med låtar som Valentino, Jag har en dröm och Till min kära.

 

Utöver David Lindgren och Streaplers gästar även Nina Widegren och Johan Kollberg Allsångsscenen denna kväll och gör därmed startfältet ännu vassare!   

 

Varmt välkomna till Allsång på Vallarna den 21 juli!


2014-05-07

Schlagerfest med Charlotte Perrelli den 14 juli!

Den 14 juli blir det Schlagerfest med Perelli! Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli får sällskap av bland annat Uffe ”Chrix” Andersson och Marcus Helmer Gustafsson.

 

På 90-talet slog Charlotte Perrelli igenom som dansbandssångerska för bland annat Anders Engbergs och Wisex. 1999 vann hon melodifestivalen med Tusen och en natt och senare samma år vann hon även Eurovision med den engelska versionen Take me to your heaven. Sedan dess har hon varit en av våra mest framgångsrika sångerskor och det ska bli fantastiskit uppleva henne på Vallarnas scen i sommar.

 

Se Charlotte Perrelli framföra Tusen och natt i Melodifestivalen 1999

 

Måndagen den 14 juli kommer även en av fjolårets mest uppskattade artister tillbaka. Marcus Helmer Gustafsson tog publiken med storm förra året och med all säkerhet kommer han vara precis lika bra i år!

 

Förutom Marcus och Charlotte kommer också Uffe ”Chrix” Andersson uppträda under kvällen. Som 14-åring startade han dansbandet Chrix och sedan dess har han underhållit och stått på scen.  Uffe är ett välkänt ansiktte i Falkenberg och ett riktigt proffs som alltid levererar på topp.

 

Hoppas vi ses på Vallarna den 14 juli!


2014-04-30

Pontarekväll med Carlsson & Schough den 7 juli

Måndagden den 7 juli bjuder vi in till Pontarekväll med Carlsson och Schough! Förutom Roger Pontare på scen gästas vi av vår favorit Sara Carlsson och syskonen Schough.

 

Roger Pontare är en av våra mest folkkära artister och en av få som lyckats vinna melodifestivalen vid två tillfälle, 1994 med låten Stjärnorna och 2000 med När vindarna viskar mitt namn. Den sistnämnda har även blivit framröstad som den fjärde mest populära vinnarlåten genom tiderna. I Eurovision Song Contest slutade han på en hedrande sjunde plats med samma låt

.

Se klipp från Pontares framträdande i Eurovision Song Contest 2000

 

Förutom Roger Pontare så gästas Allsång på Vallarna av några av våra bästa lokala artister. Nämligen Sara Carlsson och syskonen Schough. Sara Carlsson har de senaste åren alltid varit med en eller flera måndagskvällar på Vallarna och är alltid lika populär.

 

Hos syskonen Schough är den musikaliska ådran påtaglig. Bertil Schough är ett känt ansikte på Falkenbergs musikscen, bl a genom den populära Falkenbergsrevyn. På Allsångsscenen kommer han att ha med sig sina systrar Eva och Gunvor och bjuda på ljuv musik!

Sara Carlsson

 

Varmt välkomna till Allsång på Vallarna den 7 juli!


2014-04-23

Lill-Babs och Andreas Weise gästar Allsångspremiären

Tävla med Allsång på Vallarna - vinn biljetter

Det är med mycket glädje och stor spänning vi äntligen kan presentera Allsång på Vallarnas första gästartister för sommaren 2014. Under Allsångspremiären måndagen den 30/6 kommer Sveriges vackraste scen gästas av inga mindre än legenden Lill-Babs och tidigare Idol-stjärnan Andreas Weise.

 

Lill-Babs slog igenom i mitten av 50-talet och har sedan dess varit en av våra mest populära artister och är förknippad med låtar som Är du kär i mej ännu Klas-Göran, En tuff brud i lyxförpackning och Leva livet.

 

Återupplev Lill-babs och 50-talet på nytt genom det här klippet från SVT

 

Andreas Weise slog igenom med dunder och brak när han med en härlig röst och gilmten i ögat charmade hela Sverige under Idol 2010. Sedan Idol har Anderas Weise släppt ett eget album, turnerat med Diggilo och synts i både Let´s Dance och Körslaget.

 

Se Andreas Weise framföra Another saturday night i TV4:s Nyhetsmorgon

 

Under premiärkvällen kommer även P4 Hallands tävling Svensktoppen nästa att avgöras och gästar gör också lokala artisten Amanda Andersson. Allsången leds i vanlig ordning av Bosse Liljedahl och Håkan Runevad och med sig har de den alltid lika fantastiska allsångsensemblen.

 

Klicka här för att se hela kvällens program.

 

Allsångsensemblen samlad

 

Biljettsläpp lördagen den 31 maj

Biljetterna till årets Allsång på Vallarna släpper vi lördagen den 31 maj. Som vanligt går det bra att boka via Ticnet eller Falkenbergs Turistinformation. Fram till dess kommer vi varje vecka att presentera nya gästartister som besöker oss och vi vågar lova stjärnfyllda kvällar varje måndag.

 

Håll utkik på vår hemsida och på Facebook-sida efter nya artister som bsöker oss i sommar. Redan på onsdag nästa vecka presenterar vi ännu en folkkär artist!

 

Vinn biljetter till Allsång på Vallarna

Var med och tävla om två stycken sittplatsbiljetter till Allsång på Vallarna. I samband med att vi varje vecka presenterar nya artister har du chansen att vinna biljetter till valfri måndagskväll med Allsång på Vallarna. Det är enkelt och det enda du behöver göra är att gilla Allsång på Vallarna på Facebook, svara på två frågor och kort motivera varför du vill vinna biljetterna.

 

Klicka här för att komma till denna veckans tävling. 

 

Lycka till och hoppas vi ses i sommar!

 


2014-01-31

Vi laddar inför Allsång på Vallarna 2014!


Ensemble och allsångsledare samlade på scen under en fantastisk säsongsavslutning 2013.

 

Tiden går fortare än man tror och snart är det sommar igen och dags för Allsång på Vallarna 2014. Förberedelserna är i full gång och vi siktar på en minst lika stor succé som förra året med välkända artister och lokala förmågor. Och inte minst alla sångfåglar i publiken!

 

Allsång på Vallarna 2013 var en riktigt succé och vi fick njuta av artister som Lasse Berghagen, Nanne Grönvall, Lasse Holm, och Danne Stråhed m.fl. Och inte att förglömma lokala förmågor såsom Emmi Christensson, Sara Carlsson, Marcus Birgersson och naturligtvis vår fantastiska ensemble.

 

Vi håller som bäst på och bokar in artister för årets program. För att inte missa några avslöjanden om vilka artister som besöker oss rekommendar vi att hålla utkik på vår hemsida och Facebook-sida.

 

Var med och påverka!

Vi uppskattar det stora engangemang från vår publik och uppmuntrar alla tips och önskemål vi kan få. Så ta chansen och hör av dig till oss om du har en favoritartist du gärna vill besöker Allsång på Vallarna eller tips på okända förmågor som borde få chansen att visa upp sig för allsångspubliken.

 

Tips och önskemål lämnas lättas via vår Facebook-sida men det går även bra att maila oss.

 

 


Magnus Carlsson, Lasse Holm och Nanne Grönvall gästade oss förra året.

 

Återuplev Allsång på Vallarna 2013

Klicka på bilden nedan för att se tillbaka på de bästa godbitarna från Allsång på Vallarna 2013 och återupplev rekordsommaren och alla artister som gästade oss. Kanske finns du med själv på bild ?

 

Film från Allsång på Vallarna 2013

Klicka på bilden för att se filmen.

Tack för julstämningen i Falkhallen


Klicka på bilden för att se filmen.

 

I mitten av december samlades vi för 10:e året för Julversionen av Allsång på Vallarna och vi vill tacka för det otroligt fina benötandet under alla tre föreställningarna i Black Box-teatern i Falkhallen.

 

Stort tack för att ni kom och hoppas vi ses på nytt i sommar!

 


2013-12-02

Bara ett fåtal biljetter kvar till Julversionen av Allsång på Vallarna!

Försäljningen till årets Julversion av Allsång på Vallarna har gått som på räls men fortfarande finns ett fåtal biljetter kvar. Skynda och boka biljetter och upplev en sprakade julkonsert på Black Box-teatern i Falkhallen!

 

Det finns fortfranade biljetter kvar till den sena föreställningen på söndagen den 15 december och även till föreställningen på måndagen den 16 december. Få den rätt julstämningen med artister som Marcus Birgersson, Sara Carlsson, Danne Stråhed och Hasse Andersson.

 

Läs mer om hur du bokar biljetter längre ner.

 

 

Se filmen inför Julversion av Allsång på Vallarna 2014

Klicka på bilden nedan för att se Mats Persson och Bosse Liljedahl berätta om vad du kan förvänta dig av årets julkonsert.

 

 

Boka biljetter online på Ticnet.se

Som vanligt bokar du biljetter allra enklast vi Ticnet.se. Klicka på den gröna knappen nedan för att komma till biljettbokningen och där kan du välja vilken av föreställningarna du vill gå på och vilken plats du vill ha. Du kan även ringa till Ticnet på 0771-70 70 70.

 

 

Boka biljetter via Falkenbergs Turistbyrå

Det går även bra att boka biljetter via Falkenbergs Turistbyrå på tel. 0346-88 61 01 (kontorstid).

 

 

Varmt välkomna till Julversionen av Allsång på Vallarna!


2013-08-30

Boka biljetter till Julversionen av Allsång på Vallarna

Nu är biljetterna till årets Julversion av Allsång på Vallarna släppta! Boka redan idag och försäkra dig om att de bästa platserna på Black Box-teatern i Falkhallen. Nytt för i år att det kommer vara tre stycken föreställningar, två på söndagen den 15 december och en på måndagen den 16 december.

 

Läs mer om årets Julversion av Allsång på Vallarna här.

 

Boka biljetter online på Ticnet.se

Som vanligt bokar du biljetter allra enklast vi Ticnet.se. Klicka på den gröna knappen nedan för att komma till biljettbokningen och där kan du välja vilken av föreställningarna du vill gå på och vilken plats du vill ha. Du kan även ringa till Ticnet på 0771-70 70 70.

 

 

Boka biljetter via Falkenbergs Turistbyrå

Det går även bra att boka biljetter via Falkenbergs Turistbyrå på tel. 0346-88 61 01 (kontorstid).

 

 

Se filmen från förra årets Julversion av Allsång på Vallarna

Klicka på bilden nedan för att se ett filmklipp från 2012 års Julversion av Allsång på Vallarna.

 

 

Minns sommarens Allsång på Vallarna - se filmen

Trots allt är ju sommarvärmen fortfarande kvar och då passar det väl bra att även se tillbaka på sommarens Allsång på Vallarna. Klicka på bilden nedan så kommer du till ett ihopklipp av de bästa bilderna och melodierna från årets Allsång på Vallarna.

 

 

Vi hälsar er välkomna till Julversionen av Allsång på Vallarna!


2013-08-21

Nya datum för Julversionen av Allsång på Vallarna

I år blir det trippel upp med Julallsång i Blackbox-Teatern i Falkhallen, Falkenberg! Söndagen den 15 december kl 15.00 och 19.00 samt måndagen den 16 december kl. 19.00 kommer vi göra vårt yttersta för att sprida julstämning över Falkenberg.

 

Först vill vi förtydliga att det blivit en datumändring från den 14 december till den 15 och 16 december istället. I år firar vi 10-års jubileum för Julversionen av Allsång på Vallarna och testar ett nytt grepp med tre stycken föreställningar istället för en. I Blackbox-Teatern hoppas vi få till en riktig intim och mysig julstämning.

 

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson och Danne Stråhed

 I år har vi glädjen att hälsa spelemannen Hasse Andersson och alltid lika populära Danne Stråhed varmt välkomna! Hasse Andersson kommer att gästa oss under föreställningarna den 15 december och Danne Stråhed är vår gäst kvällen efter.

 

Vid samtliga föreställningarna kommer vi även ha skönsjungande Sara Carlsson och tenoren Marcus Birgersson med oss på scen. Tillsammans med Goda Hopp, allsångsensemblen med Christina Tellqvist, Matilda Schough och Bernt Bengtsson har vi riktigt goda förutsättningar för att göra detta till de bästa julversionerna någonsin. I vanlig ordning finns även Bo, Håkan och Mats med på scenen för att se till att den riktiga julkänslan infinner sig.

 

 

Biljettsläpp på måndag

Biljetterna släpps måndagen den 26:e augusti. Bokar gör du på Falkenbergs Turistbyrå, 0346-88 61 01 eller www.ticnet.se eller 0771-70 70 70.

 

Vi hälsar er varmt välkomna till Julversionen av Allsång på Vallarna!


2013-08-13

Tack för en fantastisk sommar 2013!


Ensemble och allsångsledare samlade på scen under en fantastisk säsongsavslutning.

 

Då var ännu en sommar med Allsång på Vallarna över och det känns alltid lite vemodigt när det tar slut. Men när mörkret faller under hösten kan vi se tillbaka på en toppensommar och framförallt den bästa Allsången på Vallarna någonsin!

 

För så var det faktiskt och det tycker vi alla som varit inblandade i Allsång på Vallarna. Vi är mycket nöjda och stolta över den här säsongen och totalt besöktes vi av fler än 12 000 personer. Att det blev en sådan succé kan vi delvis tacka det fina vädret för men framförallt vår fantastiska publik!

 


Ett axplock av fina bilder från årets Allsång på Vallarna.

 

Härligt engagemang

Vi upplever ett större engagemang från vår publik än tidigare och detta mycket tack vare Facebook där vi på ett enkelt sätt kan ha en dialog er. Vi uppskattar alla tips på allsångsmelodier och artister som ni kommer med och det gör att vi tillsammans kan utveckla allsången. Så fortsätt gärna med det!

 

Under sommaren har vi även haft en Ukulele-tävling på Facebook där åtta lyckliga vinnare har vunnit varsin ukulele signerad av årets gäster och ensemble. Trots att säsongen är slut så kommer det fortsätta hända grejer på vår Facebook-sida och hemsida så höll ögonen öppna!

 

Under sommaren har åtta ukuleles lottats ut till några lyckliga vinnare.

 

Julversionen av Allsång på Vallarna - lördag 14 december

 

I år blir det 10-års jubileum för vår Julallsång och det kommer vi se till att göra något alldeles extra av. Skriv upp den 14 december i almanackan, då ses vi i Falkhallen i Falkenberg för att tillsammans hitta den riktiga julkänslan. Som vanligt är det Bo&Matz tillsammans med allsångensemblen och gäster som står på scenen.

 

Än är dock inte sommaren helt över och det känns lite tidigt att prata om jul men vi kan inte hjälpa att vi ser fram emot ännu en sprakande Julallsångskväll. Och efter det är det inte särskilt långt kvar till en ny säsong av Allsång på Vallarna! Tiden går, som alla vet, fort när man har roligt.

Avslutningsvis vill vi återigen tacka för en fantastisk sommar med Allsång på Vallarna och vi hoppas att vi ses igen nästa år!

 

Ps. Vill du se tillbaka på alla fina ögonblick kan du besöka vår Facebook-sida eller hemsida där det finns gott om härliga bilder i vårt galleri.


2013-02-04

Nedräkningen inför sommaren 2013 börjar

Bernt Bengtsson och Håkan Runevad
Bernt Bengtsson gör sin legendariska "måsen" under överinseende av Håkan Runevad

Nu ser vi fram emot ännu en spännande och härlig Allsångsommar på Vallarna. Ensemblen är igång för fullt med förberedelserna och artist- och gästplaneringen pågår. Det är trevligt när vi får någon input från vår publik på vad ni vill hör och se under våra sex sommarkvällar. Maila till oss eller skicka ett brev! Kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Biljettsläpp lördag 11 maj 09:00

Traditionen med biljettsläpp vid Falkenbergs Turistbyrå fortsätter även i år. De första entusiastiska allsångsvännerna samlades förra året strax efter midnatt och dörrarna slog up vid 9:00! Internetförsäljning via Ticnet samt telefonförsäljning startar 11:00. Nytt för i år är att alla serviceavgifter mm kommer att ingå i samtliga biljettpriser.Detta kanske betyder mest vid köp via internet och enstaka dagar.

Förra årets vinnare i biljettkön
Ida Friman från Ängelsbäck, Ängelholm var First Lady i biljettkön 2012!

Allsångsensemblen - alla på banan inför den sjuttonde sommaren!

Christina Tellqvist, Matilda Schough, Bernt Bengtsson, Lars-Åke Snus Svensson, Magnus Helgesson under ledning av vår kapellmästare Peter Bengtsson. Alla står på Vallarnas scen 1 juli 19.00 för vad vi tror och hoppas blir den "trevligaste kvällen någonsin" . Parhästarna Bo Liljedahl och Håkan Runevad kommer att guida oss genom en enastående sommar.

Allsång På Vallarna
Allsångsensemblen inför den sjuttonde allsångssommaren på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg

All information hittar ni på  www.allsangpavallarna.se


2012-12-21

Se filmen från årets julallsång

Se filmen från årets julallsång

Tack all som kom och hjälpte oss med en helt underbar version av julens Allsång på Vallarna 2012. Kolla in filmen från årets Julallsång nedan och kika gärna in i Bildgalleriet och se bilderna. God jul & gott nytt år önskar vi er alla!


 


2012-12-20

Guld i många strupar

Den 14 december skrev Hallands Nyheter om Julversionen av Allsång på Vallarna.

 

Guld i många strupar

Sedan Mats Person blåst in julen på sin saxofon fick 1300 personer i Falkhallen i går kväll ta del av en glittrande rad av julpärlor framförda av en lång rad gamla och nya favoriter från allsången, på bilden kören Gospel Bliss.


Här fanns också Mikael Järlestrand som kom direkt från ett framträdande för kungafamiljen på slottet i Stockholm, Eddie Oliva bjöd på energiladdad Bella Notte, Sten Nilsson rockade som den yngling han är och nya sommarfyndet Daniella Springer gjorde ingen besviken med en stämningsfull "Stilla natt". Hela Vallarnas lilla fästmö Sara Carlsson berättade glatt att hon "tog julgranskulan med sig" - hon ska nämligen bli mamma i mars!

 

Läs artikeln och se bilderna här

Text: Anders Lindström, Hallands Nyheter


2012-09-28

Idag smygsläpper vi biljetterna

Årets julallsång den 14 december fokuserar på fler lokala sångfåglar och artister av stora mått. Idag smygsläpper vi biljetterna på webben och nytt för i år är att du kan knipa de bästa platserna först – direkt i onlinebokningen. Klicka dig in här direkt eller vänta till måndag kl 10.00 då Falkenbergs turistbyrå slår upp portarna.

 

Julversionen av Allsång på Vallarna har blivit en given publiksuccé och är nu tillbaka för nionde året i rad. På Falkhallens scen kommer ni att få uppleva bland andra Sten Nilsson, Eddie Olivia, Mikael Järlestrand, Sara Carlsson, Daniella Springer och Gospel Bliss.
– Det finns så många fantastiska artister, sångare och musiker häromkring så det känns självklart att lyfta fram dem, kommenterar producent Mats Persson.

 

Soloframträdanden

Bo Liljedahl och Håkan Runevad guidar oss igenom kvällen och producent Mats Persson kommer själv att bidra med ett par saxlåtar. Dessutom är allsångorkestern på plats som vanligt och bjuder på soloframträdanden av bland andra Bernt Bengtsson, Mathilda Schough och Christina Tellqvist.

 

Smygsläpp

Julversionen av Allsång på Vallarna äger rum fredagen den 14 december i Falkhallen. Programmet startar vid 19.00 och håller på fram till 22.30. Arenan öppnar 18.00 och insläpp i konserthallen sker vid 18.30. Nytt för i år är att du både kan välja och boka platsbiljetter direkt i onlinebokningen och att vi smygsläpper biljetterna på webben först.

 


2012-09-27

Läs om julallsången i Hallands Nyheter

I tisdags skrev Hallands Nyheter om Julversionen av Allsång på Vallarna. Därmed är också årets artister avslöjade. Trevling läsning!

 

Lokala artister på julallsången


Fler julsånger än någonsin och de lokala förmågorna lyfts fram ännu mer. Så blir det när årets julversion av Allsång på Vallarna framförs i Falkhallen den 14 december.


Det är nionde året i rad allsången ordnas i julversion och för tredje gången hålls den i Falkhallen. Där har varit fullsatt (1 700 personer) vid de två tidigare tillfällena.
– Vallarna är väldigt mycket en lokal företeelse och det finns så många fantastiska artister häromkring. Vi är inte lika beroende av externa gäster längre, kommenterar Mats Persson.

 

Några gäster utifrån blir det ändå. Sten Nilsson var med förra året och kommer tillbaka i år.
– Han tillhör dem som säljer flest biljetter på Vallarna och är verkligen älskad av publiken.

 

Eddie Oliva gjorde comeback på Vallarna i somras efter fem år och kommer nu även i december.
– Eddie har en annorlunda repertoar, lite mer humorbetonad och med det sydeuropeiska sättet att göra julsånger. ”Sankta Lucia” och ”Bella Notte” kan vi nog räkna med.

 

Läs hela artikeln

Text: Mårten Samuelson, Hallands Nyheter


2012-09-21

Det blir en jul i musikens tecken även i årNu är det klart. Det blir en jul i musikens, sångens och allsångens tecken även i år. Fredagen den 14 december är Julversionen av Allsång på Vallarna tillbaka för att sprida julstämning, sångglädje och ljus i vintermörkret.

 

Julversionen av Allsång på Vallarna är tillbaka för nionde året i rad och även i år agerar Falkhallen skådeplats för ett gäng musiker, artister och sångare av högsta rang. Fredagen den 14 december är dagen med stort D.
– För spänningens skull håller vi på artistnamnen någon vecka till men jag kan i alla fall berätta att publiken kommer att få återse flera kända ansikten från sommarens Allsång på Vallarna. Som vanligt kommer också allsångsorkestern att ta plats bakom micken med soloframträdanden av bland andra Bernt Bengtsson, Mathilda Schough och Christina Tellqvist, berättar arrangör Mats Persson.

 

Smygsläpp nästa fredag

Kl 10.00 måndagen den 1 oktober slår Turistbyrån i Falkenberg upp dörrarna för biljettförsäljningen till julallsången. Men redan på fredagen den 28 september
kl 16.00 smygsläpper vi biljetterna på vår webbsida och det går då att boka online. Välkommen till 2012 års upplaga av Julversionen av Allsång på Vallarna!


2012-08-05

Lena, Mikael och Danne

Lena Pettersson, Danne Stråhed, Allsång På Vallarna
Danne Stråhed, Lena Petersson måndag 30 juli på Vallarna
Foto: Tilda Johansson 

Regnet föll i skurar före, under och efter den femte allsångskvällen på Vallarna, men kvällens artister bjöd på idel solsken och stämningen bland publiken – sommarens största, 2 200 personer – var på topp.

Kvällen fick en lokalare prägel än arrangörerna tänkt sig eftersom Lena Petersson med kort varsel fick hoppa in och fylla luckan efter Sara Löfgren, som fastnat norröver efter en spelning i Härnösand. Med tre låtar från sin nya CD ”Lena Petersson sjunger Monica Zetterlund” bjöd hon publiken på underhållning av högsta klass. 

Snart väntar ett framträdande vid Monica Zetterlund-festivalen i värmländska Hagfors. Frågan är inte om utan när den stockholmsbaserade televisionen kommer att går utanför Skansens trånga värld och upptäcka denna halländska urkraft…

Mera lokalt: Sara Boman, Falkenberg, var ännu en i raden av härliga lokala stjärnskott, som teamet Persson, Liljedahl och Runevad hittar runtom i bygderna. Hon går högre utbildning för dans och sång i Stockholm och kommer att låta tala om sig i större sammanhang, var så säkra.

Järlestrand på hemmaplan

Mikael Järlestrand
Mikael Järlestrand - äntligen på Vallarna. Foto: Tilda Johansson

Till de lokala artisterna kan man med en viss portion sanning också räkna Mikael Järlestrand, som visserligen bott 33 år i Malmö, men som har starka rötter i i Falkenberg. Hans far Lars-Erik, som fanns bland publiken, föddes vid Grönemadsgatan på Västra Gärdet som en av tre söner till Hildegard och Oscar Johansson; modern storasyster till veteranen John Pettersson i Falkenbergs Blåsorkester, pappan snickare med anor från Karl Johansa i Glommen.
Hildegard var engagerad inom pingströrelsen, och såväl Lars-Erik som sonsonen Mikael har ärvt samma starka engagemang och gått vidare inom frikyrkorörelsen.

-Pappa var pingstpastor och vi flyttade runt till bland annat Karlskrona och Örebro innan vi blev bofasta i Skåne. I femton år var han präst vid sjukhuskyrkan i Lund, berättar Mikael.
-Somrarna tillbringade vi i mina farföräldrars badhytt på Stafsinge strand. Det var fantastiskt att komma dit och få bada i riktigt saltvatten till skillnad från i det bräckta Östersjövattnet utanför Karlskrona.

Tio gånger har han framträtt som solist vid manskörens julkonserter i Falkenbergs kyrka. Han är 47 år, gift och har tre barn och delar sitt arbetsliv mellan att vara musikledare vid pingstkyrkan i Malmö och engagemang som solist vid konserter på olika håll, ofta i Norge.  Inom kort framträder han i Sandefjord tillsammans med EwieThornqvist och Pelle Karlsson, och vid jultid väntar konserter i samband med Scandinavian weekend i Pennsylvania samt i New York.

Besöket i Falkenberg sträckte sig några kilometer längre i till natursköna Vallarna – det fanns tid för en nostalgivandring till Västra Gärdet för både far och son Järlestrand.

-Och några släktingar finns ju kvar i Falkenberg. Jag brukade besöka dem i samband med julkonserterna, men den här gången räckte inte tiden till.

Stråhed håller greppet

En gästartist i repris var Danne Stråhed med sonen Viktor. De var på Vallarna för tredje gången och står högt på popularitetsbarometern. De bjöd på 8-9 låtar, men publiken ville ha mer och ropade in dem för ett extranummer.

Håkan Runevad Bo Liljedahl Bernt Bengtsson
Håkan Runevad, Bo Liljedahl och Bernt Bengtsson framförde
"Smörsången" från Falkenbergsrevyn. Foto: Tilda Johansson 

Grand Finale på måndag 6 augusti

Tänk vad fort en sommar drar förbi! Redan på måndag är det dags för årets sjätte och sista allsångskväll. På artistlistan den här gången står Magnus Johansson, världstrumpetaren, familjen Schough, Bo&Matz orkester, Marcus Birgersson m.fl. Emmi Christensson kommer tillbaka ännu en gång denna sommar och framträder med Marcus i Time to say goodbye

Magnus Johansson
Magnus Johansson från Vallarna 2011. Foto: Tilda Johansson

Välkomna!

Biljetter och mera information besök vår hemsida!
Klicka här! 


2012-07-30

Danne Stråhed, Lena Petersson och Mikael Järlestrand i kväll på Vallarna

Sara Löfgren lämnar tyvärr återbud i kväll !

Sara Löfgren har tyvärr lämnat återbud inför kvällens föreställning på Vallarna. Lena Petersson kommer att ersätta och bjuder på delar från sin uppskattade Monica Zetterlund föreställning. Danne Stråhed, Mikael Järlestrand och Sandra Boman m.fl förbereder sig för fullt.

Thomas Di Leva, succé i måndagens konsert på Allsången

Han kom sågs och segrade! Kanske lite väl starka ord, men Di Leva skapade en stämning på Vallarna denna kväll som var rent av magisk.
Det var härligt att se alla härliga leenden från publiken vid avslutningen. Man kan bara säga- Tack!!

Avslutnings kväll måndag 6 augusti - Bo&Matz , Magnus Johansson, familjen Schough,
Marcus Birgersson och.. 

Emmi Christensson, som har lovat att komma tillbaka denna traditionellt alldeles speciella kväll när sommaren - åtminstone från vårt håll - ska avslutas.

Biljetter och information!

Klicka här! allsangpavallarna.se

Bilder foto: Tilda Johansson
Klicka här! Galleri med massor av fina bilder 

Danne Stråhed
Danne Stråhed, populär Vallarnagäst

Thomas Di Leva
Oförglömlige Thomas Di Leva

Emmi Christensson
Emmie Christiansson, Vallarna 23 juli


2012-07-20

Upplev Thomas Di Leva, Emmi Christensson, Matz Bladhs m.fl.


Thomas Di Leva gör ett unikt framträdande hos oss på Vallarna måndag 23 juli!

Thomas blev ju riktigt "folkkär" i samband med populära TV-serien "Så mycket bättre". Emmi Christensson spelar under sommaren i farsen "Campa i klaveret", men hos oss på Allsången blir det mer musikalisk inriktning. Matz Bladhs från Falkenberg gästar oss med hela orkestern och bjuder på en knippe låtar från "Leende dansmusik".

Gunhild Carling gjorde ett starkt intryck i måndags!

Vad vi blev överraskade av Gunhild Carling och av hennes enorma energi i framträdandet måndag 9 juli på Vallarna.
Säckpipa, blockflöjt, trombon, trumpet och härlig skönsång. Lyssna gärna på ljud och bildklippet vi gjorde på hennes version av "Säg hur har du det med kärleken idag". Hur fint som helst.
Klicka här!

Världens bästa Wahlgren!

Gästade också oss och avslutade måndagskvällen med en spännande blandning av sina hits. Ensemblen med Bernt Bengtsson, Christina Tellqvist, Matilda Schough och kapellmästare Peter Bengtsson hjälpte till ordentligt i Pernillas musikalkavalkad.

Läs Pernillas blogg om Falkenbergsbesöket!
Klicka här!

På måndag!

Ses vi igen. Hemlig Gäst, musiktävling och mycket annat. Följ oss gärna pa Facebook eller direkt på hemsidan.

Teatern och Entrekassa öppnar 17.30, Välkomna!

 www.allsangpavallarna.se
Bildgalleri - klicka här!

Thomas Di Leva, Matz Bladhs, Emmi ChristenssonThomas Di Leva, Emmi Christensson och Matz Bladhs gästar oss måndag 23 juli

Gunhild Carling
Gunhild Carling i aktion inför ca 2000 personer på Allsång På Vallarna.
Foto: Tilda Johansson 

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren gjorde stor succé hos oss
Foto:Tilda Johansson 


2012-07-11

Landslagsmålvakt lockade Sara till Köpenhamn

Sara Carlsson
Sara Carlsson under sitt 10:e säsongsjubileet på Allsång På Vallarna
Foto: Tilda Johansson

 

Nu är den epoken avslutad och hon går vidare som en av tre medlemmar i nystartade tjejgruppen Sopranos – de andra är Ulrika Skoglund och Annika Fiore, kända från Alcazar.

På Vallarna avslöjade Sara att hon ”emigrerat” till Danmark och blivit sambo med landslagsmålvakten Johan Wiland, som också är målvakt i FC Köpenhamn. Han var ressällskap och satt bland publiken under de regntunga skyarna på Vallarna.

Paret har nyligen flyttat in i villa vid Dragör, en av Danmarks ”gräddhyllor” med fri utsikt över Öresund och ”fritt blås till Tyskland”, för att citera henne själv.

Deras första möte är som en saga. De sågs på en show, där Sara spelade tillsammans med Johans bror Daniel. När Johan såg henne på bilder från showen skickade han ett mejl och frågade om de kunde träffas. Svaret blev ett ja!

-Vi började träffas i samband med en landslagssamling i Stockholm. Det tände på direkten och på tre dagar träffades vi fem gånger. Verkligen en intensivdejting, berättar hon.

Som de flesta sagor fick denna denna ett lyckligt slut.

-Vi förlovade oss den 3 januari. Flytten till Köpenhamn gör att jag inte kommer att fortsätta hos Wallmans utan kommer att jobba som frilans i stället. Det känns rätt och väldigt spännande.


Får vi se Dig på Vallarna även nästa år, alltså en 11:e gång?

-Jag har svårt att se att det inte skulle bli så. Vallarna ligger mig så varmt om hjärtat. Så om Mats Persson och Bo Liljedahl hör av sig, så…

 

Christina Tellqvist Allsång På Vallarna
Christina Tellqvist i  "Aj aj aj vilken röd liten ros"
Foto : Tilda Johansson       
Många fler trevliga bilder i vårt bildgalleri - Klicka här!

 

Trots regnet kom närmare 2 000 personer till denna den andra allsångskvällen...

Alla klädda i det gästartisten Mats Rådberg kallade ”den nya svenska folkdräkten”, alltså regnkläder. Precis som Eddie Oliva förra veckan lovordade Rådberg allsångsorkestern (under Peter Bengtssons ledning) och kören Matilda Schough och Christina Tellqvist.
-Det behövdes inte mer än en kvarts repetition innan låtarna satta som ett smäck…

Kvällens lokala inslag var trubaduren Lars Högdahl, Ljungby, samt hemliga gästen Claes Ljung, kommunråd, och hans chaufför Krister Classon, som stått på Vallarnas scen många gånger förr fast i helt andrasammanhang. Synd att gamle poeten Ljung inte läste någon av sina ungdomsdikter, tryckta i två böcker med minimal upplaga…

En trevlig bekantskap var Emma Karlsson, också hon från Ljungby, som varit elev hos Peter Bengtsson på Falkenbergs gymnasiums musikestetiska linje.

Tänk så många förmågor det finns i bygden, och som kommer fram i ljuset i samband med allsången.

 

Nästa måndag 16 juli - Världens bästa Wahlgren!

Pernilla Wahlgren, Gunhild Carling, Patrick Johansson, Leopold Wallin med vänner är några av våra gästartister denna kväll. Dessutom en spännande Hemlig Gäst.
Biljettkassan på Vallarna öppen från 17.30

 

Allsång På Vallarna 2012
 Entusiastisk publik på Vallarna 2012
Foto: Tilda Johansson , Allsång På Vallarna


2012-07-05

Eddie lyfte Daniella rakt in i rampljuset

Daniella Springer
Daniella Springer gjorde stor succé vid Allsång På Vallarna 2 juli 2012
Foto Tilda Johansson , Allsång På Vallarna

Daniella tog chansen, steg över scenkanten och sjöng sig rakt in i publikens hjärtan. En liknande nykomlingssuccé har Vallarna-publiken inte varit med om sedan Sara Carlsson dundrade in i nöjeshistorien med ”Jag är din man” för tio år sedan.

Olivas och Daniellas duett var en ”kupp”, som varken Mats Persson eller Bo Liljedahl hade en aning om. Den gick helt utanför programmet.Och på några minuter hade stjärnartisten Oliva lyft debutanten Springer rakt in i rampljuset.

- Vilken härlig succé. Skall vi arrangera julkonsert i år är Daniella given, säger Mats Persson. Daniella är ett av många fynd, som Bo Liljedahl gjort ute i bygderna.

- Vi har framträtt några gånger tillsammans, Bosse och jag, säger hon. Ofta i kyrkor, på begravningar och bröllop bland annat.

Redan på söndag framträder hon i Östra Frölunda kyrka, och kommande torsdag spelar och sjunger hon i Svartrå kyrka tillsammans med kompisen Rebecka Nilsson från Köinge.

Daniella hade sjungit två låtar, den finstämda Elvis-låten ”If I can dream” samt ”Ängarna av guld”, den sistnämnda till eget gitarrkomp, när Eddie Oliva i pausen bad henne ”lyssna  på en låt” han hade med sig. Han hade stått i kulisserna när hon framträdde och blev så förtjust över hennes röst att han omgående frågade om hon ville sjunga duett med honom.

- Han tyckte jag var duktig. Självklart tackade jag ja. Vi repade en stund i hans husvagn. Jag hade aldrig hört melodin innan dess, men tydligen gick det bra, säger hon.
- Idag känns allt fantastiskt. Allt var så himla roligt, men oj vad nervös jag var.

Hemkommen till Älvsered lyssnade hon igenom sitt bandade framträdande. Efter några timmars sömn ringde väckarklockan tidigt. Redan klockan 7 började jobbet på damavdelningen hos GeKås.
Hon är nykläckt student vid Falkenbergs gymnasieskola, där hon gått estetiska linjen. Redan i 6:an och 7:an började hon sjunga för Hanna Silvner. En undervisning som nu burit frukt av bästa märke.

Och framtiden?
- Tänker ta ett sabbatsår, arbeta och fundera över framtiden. För tillfället planerar jag att söka till folkhögskola nästa höst. 

Nästa måndag 9 juli - Country- och trubadurkväll

Nästa måndag, den andra allsångskvällen, kommer Mats Rådberg, Sara Carlsson – för tionde gången-, trubaduren Lars Högdahl, Emma Karlsson från Ljungby,  samt de första av sommarens hemliga gäster.

Titta i vårt trevliga bildgalleri!
Massor av trevliga bilder från Allsångskvällarna. Klicka här

Allsång På Vallarna 2012

Allsångsensemblen med Bo Liljedahl och Håkan Runevad premiärkvällen 2 juli 2012 på
Vallarnas Friluftsteater Falkenberg. Foto Tilda Johansson , AB Allsång På Vallarna 


2012-07-02

Sista minuten till Allsång på Vallarna – Platser finns till ikväll!

Trots ett rekordstort intresse för årets Allsång på Vallarna finns det platser kvar till kvällens premiär. Ståplatsbiljetterna är många, utrymmet på Vallarna stort och dessutom finns det några få Säsongsbiljetter kvar. Först till kvarn – Vi ses ikväll!

 

Idag den 2 juli är det dags för årets första allsångskväll på Vallarna i Falkenberg och trots försäljningsrekord finns det möjlighet för alla som vill att besöka Vallarna och fira in sommaren.
– Många tror att det är slutsålt men faktum är att Vallarna aldrig blir riktigt fullt. Biljetter till ståplatserna finns det nästan alltid kvar och utrymme finns det gott om på Vallarnas Friluftsteater, berättar producent Mats Persson och Håkan Runevad som i år äntrar Allsångsscenen för andra året i rad tar vid:
– Egentligen kanske man skulle benämna ståplatserna för filt- och picnicplatser eller brassestolsplatser. Enligt många är dessa det bästa sättet att uppleva Allsång på Vallarna på.

 

Svensktoppen nästa

På schemat premiärkvällen står gästar som sångaren och trubaduren Eddie Oliva med rötterna i Italien, vispopsångerskan Sara Varga som ifjol gjorde succé i Melodifestivalen liksom hos oss på Vallarna samt Daniella Springer Johansson från Älvsered. Dessutom kommer Hallandsvinnaren i Svensktoppen Nästa att presenteras och framträda.

 


Köp biljett online, ring Falkenbergs Turistbyrå på 0346 - 88 61 01 eller köp direkt i biljettkassan på Vallarna innan allsångsstart. Säsongsbiljett från 595: - och ståplatsbiljett från 170: -


2012-06-28

Kommer ni ihåg hur det var?

Det är mindre än en vecka kvar till Allsångspremiären och äntligen har det fina vädret infunnits sig på nytt. Men kommer ni ihåg hur blött det var fjolårets sista allsångskväll? Eller hur det var på biljettsläppet den 19 maj? Här kommer lite bilder för att friska upp minnet. Och föresten, varmt välkomna på måndag!


Radiosändning 26 juni – Så här såg det ut!

Bläddra i albumet här   Lyssna på sändningen  Se filmklipp från sändningen

 

Fjolårets sista allsångskväll – Var du där?

Bläddra i albumet här


Biljettsläpp 19 maj – Känner du igen dig?

Bläddra i albumet här


2012-06-25

Inför Allsång på Vallarna - live i P4 Halland nu på tisdag

Med en knapp vecka kvar till årets Allsång på Vallarna är det hög tid för lite uppvärmning. Det gör P4 Halland på bästa vis när de imorgon tisdagen den 26 juni sänder direkt från producent-Mats trädgård. Sång, allsångssnack och en garanterad dos sommarkänslor utlovas – så se till att hålla öronen spända vid radion 15.00 imorgon.

 

Nästa måndag, den 2 juli drar årets säsong av Allsång på Vallarna igång igen efter ett år i träda. Men redan imorgon kan man återhöra Bo Liljedahls, Håkan Runevads och Mats Perssons ljuva stämmor. Då sänder nämligen Solfångarna i P4 Halland direkt från producent-Mats trädgård.

– Det ska bli riktigt kul att träffas allihop och få prata allsång. Kanske kan vi locka fram det fina vädret också med några somriga visor och semesterhits. Det hade varit härligt!, kommenterar Mats Persson som är mitt i förberedelserna inför morgondagens sändning men framförallt inför allsångspremiären i nästa vecka.

 

En hemlig gäst

Allsång på Vallarna genomförs sju måndagskvällar i rad med start den 2 juli och på programmet står i år gästartister såsom Sara Varga, Eddie Oliva, Mats Rådberg, Pernilla Wahlgren och Thomas Di Leva. Nytt för i år är att också en hemlig gäst kommer att medverka under varje allsångskväll. En person med lokal anknytning som har något spännande att berätta och som kommer att välja en allsångslåt men som inte själv kommer från artistvärlden.

– Det är en riktigt spännande ny programpunkt som vi hoppas kan göra allsångskvällarna ännu mer minnesvärda.

v


Biljetter finns!

Det finns fortfarande biljetter kvar till Allsång på Vallarna. Köp online eller ring Falkenbergs Turistbyrå på 0346 - 88 61 01. Säsongsbiljett från 595: - och ståplatsbiljett från 170: -.

 


2012-06-11

Ida på sjunde raden - First Lady i biljettkön

RAD 7, PLATS 24. Där hittar vi – för femte året i följd – Ida Friman från Ängelsbäck strax norr om Ängelholm.
Vid det här laget räknas hon till allsångens stamgäster.
Tjugo minuter före midnatt, och med drygt nio timmar kvar innan Turistbyrån öppnade, satte hon sig först i biljettkön till årets Allsång på Vallarna.

 Ida Friman First Lady
Ida Friman från Ängelholm, First Lady på Biljettsläppet 19 maj
Foto Tida Johansson

Hon hade fika och en bok av Hasse Alfredson med sig som tidsfördriv. Nattvandrare kom och gick, och Ida behövde inte känna sig ensam lång stund i taget.
Hon hade många att prata med medan den kyliga vårnatten sakta drog sig mot gryning. Efter henne växte biljettkön undan för undan och blev till slut långt över 100 meter.

-Vi har aldrig sålt så många säsongsbiljetter. Sista maj hade antalet passerat 1 200.
Dessutom är intresset för enstaka allsångskvällar ovanligt stort, säger producenten Mats Persson.

För Ida fanns det dubbel anledning att vara tidigt ute. Hon har sina rötter i Faurås (hette Wellsfält som ogift) och passade på att besöka familjen tidigare under kvällen.
På Vallarna är hon i gott sällskap med andra Wellsfältare. Alla på sjunde raden. Men maken Benjamin får stanna hemma i Skåne och snickra på huset.

Favoritartist?

-Danne Stråhed! Hela familjen gillar honom. Allsångsorkestern och körtjejerna är också jätteduktiga.
Vad får Dig att köra bortåt 20 mil sex måndagskvällar på raken för att sjunga allsång
-Det är ett bra upplägg, mysigt och en härlig gemenskap.
Det har blivit lite dyrare men är absolut värt pengarna.

Danne Stråhed
Danne Stråhed , Ida Frimans favorit , från Allsångsommaren 2011
Foto Tilda Johansson

Biljettrush - det finns alltid gott om plats på Vallarna!

Rushen efter biljetter är av det slaget att det till vissa kvällar endast finns något 100-tal sittplatser kvar.
-Som det ser ut i dagsläget (31 maj) kommer vi att slå fjolårets publikrekord, det vill säga över 12 000 besökare, säger Mats Persson.
-Men även om biljettförsäljningen är rekordartad finns det alltid plats till alla på Vallarna.
Det är gott om utrymme vid sidan om sittplatserna. Många föredrar att lösa ståplats och ta med sig strandstol eller filt. Det är hur mysigt som helst…

Publikrekordet ligger runt 3 000. Det sattes när Linda Bengtzing var kvällens dragplåster och Vallarna invaderades av hennes unga fans med autografblock i nävarna.

Eddie Oliva inleder !

Den 2 juli är första allsångskvällen. Då återser vi den glade italienaren Eddie Oliva,
fjolårets stjärnskott Sara Vargas och några något mindre kända artister med lokal anknytning.

En nytryckt allsångsbok väntar på Dig vid insläppet. Väl mött på Vallarna!

Titta i vårt Galleri !

Där finns många bilder från bl.a biljettsläppet 19 maj!
Klicka här!

 


2012-06-11

Allsången mot nya rekordsiffror - Falkenbergs Posten 11 juni

Allsången mot nya rekordsiffror!
Läs artikel från Falkenbergs Posten
Klicka här!


2012-05-24

Säsongspremiär Allsång På Vallarna. Hallå Falkenberg maj 2012

Läs om Allsång på Vallarna i Hallå Falkenberg maj 2012!
halla_falkenberg_sid4.pdf


2012-05-19

Lång väntan på Allsångsbiljett , HN 19 maj

Årets biljettsläpp - Lång väntan för Allsångsbiljett

Läs artikel från HN


2012-05-18

SNART PREMIÄR FÖR 16:e SOMMAREN PÅ VALLARNA !

− Vi  har fått precis de artister vi ville ha, säger Mats Persson, som drar i många tåtar inför årets allsång på Vallarna, den 16:e på raken.Det innebär att man bevarat ”allsångens själ” och komponerat ett hör- och sångvänligt program med den vanliga mixen av kända artister och lokala stjärnskott.

 

Biljettförsäljningen startar 19 maj

Närmare 1 300 av de drygt 1 600 sittplatserna brukar säljas som säsongsbiljetter.

− Det är lite av ”folkfest” över evenemanget, säger Mats. Stora förväntningar och glädjeyra. De främsta i kön är på plats redan vid 2-tiden på natten, sju timmar innan försäljningen börjar. Många är tidigt ute för att få samma platser som förra året, och som året dessförinnan, och… Kort sagt, stamgästerna sviker inte.

Traditionens makt är stor, både vad gäller programmet och publiken. Det finns besökare som funnits på Vallarna varje sommar, och som möjligen stannat hemmavid någon enstaka gång, och då endast när de haft tungt vägande skäl. Dåligt väder existerar inte, enbart felaktiga kläder.

 

Allsången omHåkan Runevad låter Bernt Bengtsson visa fattar sex kvällar

Varje gång kommer minst en, oftast två eller tre, artister med stjärnstatus, och lika många med lokal anknytning.
Och mellan artisterna sjungs det allsång, förstås, med en sångarglädje som söker sin like.

− Det finns artister som efter första besöket på Vallarna hör av sig och ber att få återkomma, bara för att få uppleva stämningen och mötet med publiken ännu en gång, säger Mats Persson.
Tomas Di Leva, Mats Rådberg, Pernilla Wahlgren, Eddie Oliva och Danne Stråhed är några av årets mest kända Artister.

 

Lokala stjärnskott

Bland de lokala finns sångfåglar som Daniella Springer, Älvsered, och Sandra Boman, Falkenberg, radioprofilen och trubaduren Lars Högdahl, Hallands Ljungby, Leopold Wallin och Rune Christiansson i spetsen för ett spelglatt gäng i folkviseton, samt naturligtvis multimusikanten Bertil Schough i sällskap med döttrarna Mathilda, Olivia, Lydia och Lovisa.

Redan första kvällen kommer välkände HN-reportern Per Fält, som ingår i göteborgsbaserade Bluegrassbandet Zeke zzzupts. En intressant bekantskap blir Mikael Järlestrand, Malmö, som har sina rötter i det frireligiösa Falkenberg. Emmi Christensson och Sara Carlsson har varit på Vallarna förr (Sara räknas till stamgästarna) och älskas av publiken.

 

Bo Liljedahl och Håkan Runevad
Bo Liljedahl och Håkan Runevad, sommaren 2011 på Vallarnas Friluftsteater

 

Programledare, liksom i fjol, är Bo Liljedahl och Håkan Runevad!

Bo har också komponerat årets allsångshäfte, som innehåller 50 låtar, hälften av dem nya jämfört med i fjol. Och så finns förstås allsångsorkestern med Christina Tellqvist och Matilda Schough. Det lokalt musikaliska finns också i dansbandsformat, nämligen Matz Bladhs, som kommer samma kväll som Tomas Di Leva. Tre hemliga gäster utlovas också. Alla är kända var och en på sitt sätt, men knappast för att framträda på scen. Mer än så avslöjar vi inte här och nu.

 

Matz Bladhs - Leenende dansmusik
Matz Bladhs med Lennde dansmusik gästar Vallarna och Allsången 23 juli 2012


2012-05-17

Vad skriver media om oss

Missa inte vårt mediaarkiv för att hålla koll på vad media skriver om Allsång på Vallarna.
Klicka här! 


2012-04-24

Di Leva till Vallarna , HN 24 april

Thomas Di Leva kommer till Vallarna i sommar !

Klicka här och Läs artikel från HN


2011-09-28

Dags att boka in vinterns höjdpunkt!

Nu är biljetterna släppta till vinterns stora allsångsevent! Julversionen av Allsång på Vallarna har blivit en given publiksuccé och är nu tillbaka för åttonde året i rad. För att vara på den säkra sidan är det redan nu dags att boka dina biljetter. Förbered dig på en lika delar stämningsfull, humoristisk som fartfylld kväll!

 

Läs mer


2011-08-15

”Lyrisk glädje” efter årets sista allsång 2011


Håkan Runevad och Mats Persson är lyriska när de summerar 2011 års Allsång på Vallarna.

-Det har varit helt fantastiskt, säger Håkan efter sitt premiärår som programledare.
-För första gången på 15 år är jag hundraprocentigt nöjd, säger Mats Persson, producent och ”halva biten” i radarparet Bo&Matz.
Trots att det regnade smått eller stort under fem av sex kvällar drog allsången rekordpublik, cirka 14.000 personer.
Redan nu, innan de knappt hunnit dra andan, börjar Mats Persson och Bo Liljedahl planera för sommaren 2012.
-Vi ändrar inte konceptet, det skall vara mycket allsång och en blandning av kända och lokala artister, och gärna ett par fixstjärnor typ Christer Sjögren i år. De kostar att engagera, men ger publiken valuta för pengarna. Vi har ett par starka namn på önskelistan, och det gäller att vara ute i tid med bokningarna, säger Mats.

Bernt Bengtsson gör ”Måsen” dirigerad av Vallarnas programledare Håkan Runevad

Men vad är det som gör Allsång på Vallarna så magisk och skiljer den från liknande kvällar på andra håll?

Är det i den go´a värmen och den nära kontakten mellan scen och publik som svaret skall sökas? Ja, så är det nog.
-Stamgästerna är grunden, de kommer i alla väder och är fundamentet som allt vilar på, säger Mats.
- Vi sålde mellan 1 300 och 1 400 säsongsbiljetter i  förköp, och ett par kvällar nästan lika många dagsbiljetter. Det är ju fullkomligt otroligt att vi avslutningskvällen sålde 400 dagsbiljetter, trots att regnet öste ner. Och vilken stämning! Jag hade tänkt att det skulle bli min sista kväll på scenen innan jag ”rostar igen”, men nu är jag inte lika säker…
-Vi har aldrig fått en så god respons som den här säsongen. Sådant smittar av sig till oss som är på och bakom scenen. Jag tycker att vår ensembles – orkester och kör – insats har överträffat alla förväntningar. Den har blivit bättre för varje kväll.

Håkan Runevad kommer gärna tillbaka som programledare 2012.

Han talar om stämningen, om värmen mellan scen och publik, och ger gärna en blomma till Bo&Matz för deras fingertoppskänsla vid valet av riks- och lokala artister.
Han erkänner hur nära det var att rösten svek honom måndagen efter tragedin i Norge och 2 000 personer reste sig från stolarna och hyllade offren.
-Det var oerhört känslosamt, och det blev inga dåliga skämt från min sida den kvällen. Det var svårt att hitta de rätta orden, alla var lika tagna, säger han.
Sommarens höjdpunkt? Efter betänketid stannar de för Karin Hylander och Marcus Birgersson, som sjöng Time to say goodbye vid två tillfällen fick stående ovationer båda gångerna.

Karin Hylander och Marcus Birgersson i ”Time to say goodbye”

-Jag fick gåshud sista kvällen när den fantastiske Magnus Johansson lade en tunn ton från sin trumpet över sången. Njutbarare än så kan det inte bli, säger Håkan.
Som nu börjar förbereda 2012 års Falkenbergsrevy. I slutet av september åker revygänget till Turkiet för traditionell kreativ, skrivarvecka.

Texter och bildmaterial (pressbilder hemsida) får användas fritt.
Ange dock Foto: Tilda Johansson


2011-08-02

Hallands Nyheter 2/8 2011

HN 2/8: Svensktoppen nästa »


2011-08-02

Frida en tjej för Svensktoppen

Juryn höll på Emma Ejwertz från Laholm, men när radiolyssnarna hade sagt sitt stod Frida Jung, halmstadtjej med hörbara rötter i den skånska myllan, som vinnare av årets Svensktoppen nästa. Finalen avgjordes i måndags (1 augusti) på Vallarna och den 28 augusti väntar slutfinal på Liseberg. Vinnarlåten heter Du & jag, och hur den står sig i konkurrens med 24 vinnarlåtar från P 4:s övriga distrikt återstår att se.

Frida Jung firade segern med att hjula framför scenen, varpå hon gjorde en rask språngmarsch upp för backen och pussade sin mamma.

-Jag ville så gärna tala om hur mycket jag älskar henne, förklarade hon.

Gästartister var Danne Stråhed och Sara Löfgren, båda folkkära och efterlängtade av storpubliken, cirka 2 700 personer, men frågan är ändå om inte programledaren Håkan Runevad blev kvällens ”applådetta” när han iscensatte en tjyvjakt genom landet på olika dialekter – från skånska till norrbottningska. Rasande roligt!

KUNG MOLOM PÅ GÅNG

Kommande måndag gästas allsången av Alf Hambe, kung av Molom och en aristokrat inom den svenska och framförallt halländska visgenren. Vi kan se fram emot tre pärlor ur hans repertoar: Kajsas udde, Orgel på vinden och Hambes hambo. Två andra välkända gäster är Maj-Britt Wretling – som annars sitter på första raden varje allsångskväll – med sitt dragspel och den magiskt skicklige trumpetaren Magnus Johansson. För ett par år sedan glömde han en av sina trumpeter, den äldsta, i Falkenberg. Mötesplats ordnades, Mats Persson fick sätta sig bakom ratten och snart var den saken ur världen.

 

GOSPEL OCH REVY

Det blir en kväll med mycket blandat program. Lita på att det kommer att svänga när den härliga kören Gospel Bliss från Vinberg serverar Oh happy day och Go tell it on the mountain. Ännu mera lokalt blir det när Falkenbergsrevyn i två omgångar bjuder på smakprov från Sveriges bästa lokalrevy. Vi kan också se fram emot en skön kavalkad låtar av Bo&Mats orkester, plus en hel del annat innan årets allsångssommar traditionellt avslutas med Du gamla du fria.
2011-08-01

Hallands Nyheter 1/8 2011

HN 1/8: Kandidater till Svensktoppen på Vallarna »


2011-07-26

Värdig hyllning till Norge av storpublik på Vallarna

Rekordpublik för i år – 2 700 personer – men inget publikrekord. Nej, Christer Sjögren lyckades inte matcha Linda Bengtzings gällande publikrekord på 3 500 personer för Allsång på Vallarna för några år sedan. Den gången stod hennes unga fans i femdubbla led framför scenen, och Linda fick nästan kramp av allt autografskrivande.

Den fjärde allsångskvällen präglades av tragedin i Norge och inleddes med en värdig, känsloladdad manifestation. Håkan Runevad läste – med darr på stämman – några tänkvärda rader av Tage Danielsson, varpå publiken reste sig och sjöng ”Ljus och värme” av den norske skalden och kompositören Aage Alexandersen. Många norska gäster fanns bland publiken, och Runevad vände sig särskilt till dem när han hälsade välkommen.

Tårar blandades med några lätta stänk från ovan, annars höll regnet sig undan och kvällen blev minnesvärd på mer än ett sätt. Gästartisterna Christer Sjögren och Sara Varga gjorde förstås ingen besviken. Vi kommer också att minnas 17-åriga Towe Birgerssons bejublade genombrott med ”Halleluja” och Christina Tellqvists fantastiska tolkning av Carolas ”Evighet”.

Publiken trivdes och rankade kvällen som den bästa hittills i sommar.

På måndag, allsångskväll nummer fem, kommer en av de stora publikfavoriterna, nämligen den trygge skåningen Danne Stråhed. Han gjorde succé på Vallarna förra sommaren, succé på Julallsången i Falkhallen och succé vid Visfestivalen på Hwitan för några veckor sedan. Dessutom är Sara Löfgren på plats, också en återvändande, efterlängtad artist.

Sara ”spränger sig in” i den första avdelningen, som annars ägnas nästan helt åt den direktsända finalen i Svensktoppen Nästa P 4 Halland. De fyra finalisterna är Christof Jeppsson (telefonröstning 099-32121), Emma Ejwertz (099-32122), Frida Jung (099-32123) och Johan Nilvé (099-32124).

 

Några minuter före klockan 20 är tävlingen avgjord. Prisutdelare blir förra årets vinnare, Johan Hjelte.


 


2011-07-19

Hallands Nyheter 19/7 2011

HN 19/7: Jessica Andersson pendlar till jobbet »


2011-07-19

Stående hyllning för Hylander och Birgersson

Tvåtusenfemhundra personer reste sig som en man och gav Marcus Birgersson och Karin Hylander en stående hyllning efter deras duett på klassikern ”Time to say Goodbye”. Deras framförande var ”grädden på moset” i en fantastisk allsångskväll, den tredje för året, som avslutades av folkkära Jessica Andersson, som är ute på en lång Sverigeturné men sannerligen inte har några problem med rösten.

Det var en kväll med många överraskningar och hemliga gäster. Vem kunde ana att Bertil Schough skulle invadera scenen i sällskap med sina fyra döttrar Lydia, Lovisa, Olivia och Mathilda? Deras version av ”Jazzbacillen” var oförglömligt härlig.

Och vem kunde tro att Birgersson och Hylander skulle kröna sina solonummer med ett nummer som bokstavligt talat fick publiken att lyfta? Eller att ”gamle” kontrollassistenten Sture Boman från Skrea skulle komma dit med sitt enradiga dragspel under armen och få publiken att stampa takten så det dånade när han tillsammans med Bo Liljedahl klämde i med ”Kväsarevalsen” ?

Sture hade dragspelet med sig även till biljettkön utanför Turistbyrån i våras, så arrangörerna visste vilken musikalisk glädjespridare han är.

Nu laddar publiken för det som väntas bli sommarens höjdpunkt – den fjärde allsångskvällen måndagen den 25 juli med Christer Sjögren och Svensktoppsettan Sara Varga som gästartister. Och som vanligt har Bo Liljedahl och Mats Persson letat upp någon lokal förmåga, denna gång 17-åriga Towe Birgersson – nej, hon är inte syster till Marcus – från Knappagård i Faurås. Två låtar blir det av denna begåvade tjej, som studerar vid gymnasiets estetlinje och har sjungit i kör sedan 6-årsåldern, bl a för Barbro Persson i Stafsinge kyrkokör.

Hur det gick till att hon hamnade på Vallarna?

 

-Mormor och morfar Gunhild och Tore Johansson träffade visst Bo Liljedahl på en bouletävling. Mormor tipsade honom och tyckte att jag gott kunde få vara med, och så blev det, säger hon.

Det är första gången hon är med i Allsången, men på Vallarna är hon hemtam.

-Jag har sjungit där tre-fyra gånger förr, senast i samband med årets Nationaldagsfirande.  Platsen spelar ingen roll. Får jag sjunga är jag glad, antingen det är i en kyrka eller i Globen.

Mats Persson har stora förväntningar på Towe:

-Det är Sara Carlsson-varning på henne, lovar han och tänker tillbaka nio år i tiden när Sara Carlsson slog igenom med ”Du är min man” och fick allsångspubliken i extas.

En av de låtar Towe kommer att sjunga är – ja, just det – ”Du är min man”…

Dags för nästa stående ovation?

 


2011-07-12

Karin lyckligast på Vallarna

Nytt publikrekord denna sommar med över 2300 i publiken

Falkenbergsfrun Karin Andersson var nog lyckligast i publiken den andra allsångskvällen, måndag 11 juli,  på Vallarna. Först fick hon chansen att ge sin stora idol Sten Nilsson en bamsekram. Sedan fick hon som tack det allra första exemplaret av Stens nya cd ”Då kommer minnena”, insjungen med anledning av hans 50-årsjubileum som artist nästa år.

-Den kommer egentligen inte förrän i augusti, men jag fick med mig några exemplar till Falkenberg redan i kväll, sade han.

Sten fick publiken på soligt humör i det envist strilande regnet och satte punkt för en fin kväll med sitt pålitliga örhänge ”Jag vill vara din Margareta”.

Nästa måndags stjärnartist heter Jessica Andersson, alltför välkänd efter sina framgångar i Melodifestivalen och Let´s dance för att behöva någon närmare presentation. Hon sjunger sex låtar, en av dem naturligtvis festivallåten ”I did it for love”.

Ett intressant återbesök efter 10-talet år gör Karin Hylander, Varberg. Hon spåddes en lysande framtid som musikalartist, men flyttade till Tyskland och kombinerade sångkarriären med ett jobb som producent. Falkenbergssonen Marcus Birgersson, som gjorde sådan succé vid julallsången i Falkhallen, sjunger ”Stad i ljus” och den gamla Jussi Björling-klassikern ”Land du välsignade”. Gott folk – luta er tillbaka och njut, för här har vi en tenor av högsta klass på scen!

Familjärt och vänskapligt blir det när revyräven, musikgeniet, sångaren m m Bertil Schough gör entré. Bertil blir dubbelt påpassad. Inte nog med att hans gamla parhäst Håkan Runevad håller i programledarrollen. Dottern Matilda Schough finns i allsångskören och kommer nog att hålla ordning på sin sprallige farsa.

Apropå allsångskören, så gjorde Camilo Bresky sitt sista framträdande i måndags. Hans engagemang vid Stockholms stadsteater lägger tidsmässiga hinder i vägen för en fortsättning.

-Men jag kommer väldigt gärna tillbaka till Falkenberg nästa säsong, säger han.


2011-07-06

Premiärsuccé – men det kunde slutat riktigt illa…

Premiärkvällen för Allsång på Vallarna kan sammanfattas i ett enda ord: SUCCE!
Storpublik – cirka 2 000 – och underbar stämning, artister i toppklass och en ljuvlig sommarkväll.
Och ändå började dagen med något som kunde ha slutat riktigt illa.

- Den stora 40-kilosskylten med texten ”Allsång på Vallarna” lossnade från sina fästen och brakade ner på scenen under repetitionen. Den missade trummisen Magnus Helgesson med några centimeter men träffade vår keyboardist Lars-Åke ”Snus” Svensson så illa, att han fick ett decimeterlångt jack i ena armen. Stora delar av tekniken på scen blev sönderslagen, berättar producenten Mats Persson.

Publiken informerades om vad som hänt, men försäkrades att det inträffade inte skulle påverka arrangemanget på något sätt.

Kvällen bjöd på en hel rad förannonserade gästartister och lokala stjärnskott, men också en överraskning: Nog minns ni Jan Öijlers, Svenstoppsetta på 60-talet, som sjöng sitt gamla örhänge ”Natten har tusen ögon” så att intet öga var torrt.

Kvällens längsta applåd fick dock varken Lennie Norman, Öijlers eller Sara Carlsson (som var på Vallarna för nionde året i rad och bara blir bättre och bättre) utan orkestermedlemmen Bernt ”Bas” Bengtsson, som framförde ett fantastiskt medley på Tom Jones-låtar. Nästa måndag väntar en ny mix av gästartister och lokala förmågor:

· Sten Nilsson, folkkär värmlänning, som varit på Vallarna flera gånger förr.

· Mona Gustafsson, som sjöng med Curt Jürgens orkester redan för 30 år sedan och lät tala om sig när hon gick till final i 1980 års Artistforum. Samma år kom hon med sin första platta. En av låtarna, Georgio (namnet efter en semesterromans i Italien) hade hon skrivit själv. Det skulle bli många fler egna låtar längre fram i karriären.

· Multimusikaliska familjen Sjövall från Skällinge. I den ingår mamma Erica, vars röst vi känner igen från Radio Halland, flöjtspelande pappa Göran samt

barnen Gabriel, Elias och Rebecka. Erica och Göran är medlemmar i Goda Hopp i Varberg och tillhörde tidigare Allsångskören på Vallarna.

· Den sjungande lastbilschauffören Owe Caspersson från Källsjö. Uppskattad ”kalassångare”, som nu ställs inför sin största publik någonsin.

· Syskonen Maja och Jacob Victorin, Varberg, hon 20-årig sopran, han 17-årig gitarrist. Båda har studerat musik vid PS-gymnasiet i Varberg. De kommer att framföra låtar av Johnny Mitchell och Tomas Di Leva. Vallarna blir deras andra stora framträdande. Det första gjorde de när deras mormor Berit Stenar firade jämn födelsedag. Bland gästerna fanns Bo Liljedahl, som blev så förtjust att han engagerade dem till Vallarna.

· Någon gång under kvällen kommer också en överraskning. Väldigt hemlig ännu så länge…


2011-06-28

Premiär för Håkan

Måndag kväll gör Håkan Runevad sin premiär som programledare för Allsång på Vallarna.
- Jag tar mig an uppgiften med stor tillförsikt och höga förväntningar, men så särskilt nervös är jag inte. Jag vet ju att jag är omgiven av proffsiga medarbete på scenen och att det sitter en god och glad publik framför mig, säger han. Håkan Runevad är en 53-årig scenräv, som efter många års framgångar med Falkenbergsrevyn numera räknas som en av landets ledande komiker. Rollen som allsångsledare är ny, men ändå inte.
- Jag har lett en del allsång på olika tillställningar tillsammans med Bertil Schough, så jag är inte obekant med arbetsformen.

Några nyheter från Din sida?
- Jag är en kille som håller på mycket med improvisationer, så några nya grepp blir det nog. Leker med tanken att låta min ”revygubbe” Gunnar dyka upp och snacka med publiken på Västgötadialekt, men innan han släpps loss måste jag nog få klartecken från Bo&Matz. Annars vet man aldrig vad han kan ta sig till…

Premiärkvällen blir en spännande mix mellan etablerade artister, lokala stjärnskott och glädjespridare.

Den mest kände är Lennie Norman, son till Charlie, basist och stå-upp-komiker, bejublad i Falkenberg redan i samband med Falkhallens invigning. Med Lennie prövar arrangörerna ett nytt grepp: För första gången vågar man satsa på en renodlad komiker, som inte sjunger. I varje fall inte vad man vet.

Sara Carlsson stjärnskottet från
Falkenberg, gästar Vallarna 4 Juli

Till de etablerade räknas också Sara Carlsson, den glada sångfågeln med rötter i Långås, som fick sitt absoluta genombrott på Vallarna och numera är firad stjärna i Wallmans Salonger i Stockholm. Hennes genombrottslåt ”Du är min man” räknas som en av de största publiksuccéerna under åren på Vallarna. Basisten i dansbandet Nizeguys, Patrick Johansson, framträder som sångare. En intressant debut på Vallarna gör de båda Falkenbergsungdomarna Annika Marmén, sång, och Oskar Nyman, gitarr. De båda 17-åringarna slog igenom i Agnes Show i Falkhallens Black Box i höstas och gjorde så sent som förra söndagen ett uppskattat framträdande vid Kyrkans allsångskonsert.

Nyss nämnda Agnes är synonym med Agnes Göranzon, prästdotter med rötter i Kalv på andra sidan Västgötagränsen, men sedan några år i Falkenberg. Hennes mångsidighet har resulterat i att hon anlitas som scenassistent under sommarens allsångskvällar. För det tredje lokala inslaget svarar Eivor Tellqvist, Tvååker, som framför två visor på Morupsdialekt, båda skrivna av hennes bror Leif Axel från Sotared. En av dem heter ”Gaur la an” – någon översättning bistår vi inte med! Eivor är för övrigt ”ingift faster” till Christina Tellqvist, så här är det läge för stund med familjära förtecken på scenen.


2011-06-28

180 låtar väntar på Vallarna

Omkring 180 melodier kommer att spelas eller sjungas under årets allsångskvällar. Mellan 50 och 60 finns i det nya allsångshäftet. Av dem är ett 40-tal nya. Liksom i fjol är Bo Liljedahl ansvarig för urvalet.
- Men självklart har jag bollat en del med Mats. Jag har också fått en förslagslista från Håkan Runevad och hans pappa Gösta, berättar Liljedahl. Kapellmästaren Peter Bengtsson har arrangerat så gott som samtliga låtar – ett imponerande arbete och högt uppskattat inte minst av gästande artister.

Allsångshäftet är det åttonde i ordningen och en ganska så dyrbar produktion.
Tryckningen kostar 150 000 kronor, men publiken får den gratis. Hela kostnaden finansieras av ett 60-tal sponsrande företag.
- Det står faktiskt företag på kö och vill vara med i häftet, säger Mats Persson.
Låtarna skall vara lättsjungna. Raka, sällan med synkopiering, som det heter på fackspråk.

- Västkustens vals, Calle Scheven och Astrid Lindgrens ”Pippis visa” är några ”måsten” i en allsångsbok. Liksom i fjol gör vi några medleyn, bland annat på låtar av Thore Skogman, Owe Thörnqvist, Ulla Billquist och Jules Sylvain, berättar Liljedahl. Sex föreställningar innebär 15 timmars underhållning. Även om man har ett ”vinnande koncept” strävar arrangörerna, Bo&Matz tillsammans med IF Böljan och Falkenbergs BTK, hela tiden efter att förnya och förbättra programidén.

En nyhet vid sidan om är satsningen på sociala medier.

- För att få en dialog med publiken har vi öppnat en Facebook-sida, där publiken kan lämna önskemål om låtar och skriva in bra eller dåliga kommentarer.
Artistuppbådet är imponerande med Christer Sjögren, Sten Nilsson, Jessica Andersson och Danne Stråhed som främsta dragplåster. Publikintresset är rekordartat: Veckan före premiären hade 1 300 säsongsbiljetter samt ett par tusen biljetter till enstaka kvällar sålts, över 10000 totalt! Fjorton år på Vallarnas scen utesluter inte att de gamla parhästarna Bo&Matz känner viss premiärnervositet:
- Trots att vi aldrig varit så väl förberedda är vi onödigt nervösa. Tusen och en saker måste klaffa. Fungerar inte de små detaljerna runt omkring, så blir det genast ett stressmoment, säger de.

 


2011-06-17

Världskända Brittiska glamrockbandet SMOKIE på Vallarna

Det världskända Brittiska glamrockbandet SMOKIE till Vallarna Tisdag 19 juli!
Gruppen en unik konsert på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg tisdagen 19 juli 2011.
Upplev alla de stora oförglömliga hitsen ”Living next door to Alice, Needles and pins, Lay back in the arms of someone, Oh Carol, Mexican girl m.fl.”Smokie består av: Mike Craft, sång och gitarr, Terry Uttley, sång och elbas, Mick McConnell, sång och gitarr, Martin Bullard, keyboard och Steve Pinnell, trummor och percussion.

Konsertkvällen startar 19.00 med Allsångsorkestern – Vallarna All Star Festival Band.
Solister, Bernt Bengtsson, Christina Tellqvist, Matilda Schough, Bo Liljedahl och Håkan Runevad. Konserten beräknas avslutad ca 22.30, Servering med öl och vin.

Boka Biljetter (Ticnet)2011-04-07

Sveriges Radio P4 4/7 2011

SR 4/7: Premiär och jubileum på Vallarna »


2011-03-24

Hallands Nyheter 24/3 2011

HN 24/3: Ny allsångsledare på Vallarna »


2011-03-22

Håkan Runevad blir Bo Liljedahls nye parhäst på Vallarna

I sommar går stafettpinnen som Bo Liljedahls högra hand som allsångsledare vidare. Efter elva år medMats Perssonoch tre år medKålle Gunnarssonär det nu dags för revykomikernHåkan Runevadatt ta över som parhäst för Allsång på Vallarna. Måndagen den 4 juli äntrar han för första gången scenen som programledare och kommer i sommar bl a få presenteraChrister Sjögren, Jessica Andersson och Sten Nilsson.

Läs mer
Tillbaka

Sajtbolagets webbplatser använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att klicka på \"Jag accepterar-knappen\" samtycker du till att cookies används. Läs mer om cookies