Allsång på Vallarna Instagram
Allsång på Vallarna Facebook
Allsång på Vallarna Youtube
Start / Program / Måndag 15 Juli

Måndag 15 Juli

Med Linda Bengtzing, Magnus Carlsson & Ebba Mård Andersson

 

Linda Bengtzing

Linda Bengtzing är en svensk legendar som har gjort sig känd för sin starka röst, energiska scenpersonlighet och engagerande låtar. 

Bengtzing fick sitt genombrott år 2005 när hon deltog i den svenska Melodifestivalen med låten "Alla flickor". Trots att låten inte vann tävlingen blev den en stor hit och etablerade Bengtzing som en av landets mest spännande nya artister. Sedan dess har hon varit en återkommande deltagare i Melodifestivalen.

Linda Bengtzing är känd för sin förmåga att leverera kraftfulla liveframträdanden som fångar publiken från första stund. Hennes scennärvaro och karisma har gjort henne till en publikfavorit på konserter och festivaler runt om i landet.

Musikaliskt sett rör sig Bengtzing främst inom genrer som pop och schlager, men hon har även experimenterat med andra stilar och influenser. Hennes låtar präglas ofta av starka melodier, catchiga refränger och personliga texter som berör lyssnarna på djupet.

Några av Bengtzings mest kända låtar inkluderar "Hur svårt kan det va?", "Ta mig", och "E det fel på mej?". 

Hon är en av Sveriges mest älskade och respekterade artister och hennes bidrag till den svenska musikscenen kommer säkerligen att leva vidare under lång tid framöver. Vi är stolta över att kunna presentera Linda Bentzing till Vallarna-publiken i sommar!

 

Magnus Carlsson

Magnus Carlsson är en framstående svensk sångare och artist som först väckte uppmärksamhet som medlem i den populära popgruppen Barbados. Han blev snabbt en favorit bland musikälskare med Barbados, vars låtar som "Kom hem" och "Världen utanför" snabbt klättrade upp på hitlistorna.

Efter att ha tillbringat flera år med Barbados bestämde sig Magnus Carlsson för att satsa på en solokarriär. Han gjorde sin solodebut 2006 med albumet "Live Forever", vilket ledde till framgångar med låtar som "Lev Livet!" och "Möt mig i Gamla Stan". Carlssons musik spänner över olika genrer, från pop till schlager, och hans karisma på scenen har gjort honom till en uppskattad artist i Sverige. Magnus har också varit en stor del i Alcazars framgångar, och därmed blivit en legendar även i disco-genren.

Förra året fick vi ta del av Magnus underbara scennärvaro på Allsång På Vallarna, och vi är så glada över att få tillbaka honom även i år!

Magnus Carlsson
Linda Bengtzing
Kreera web&design Logo