Allsångsensemblen 2021

Allsång på Vallarna i Falkenberg är idag ett av Sveriges största allsångsarrangemang och lockar mängder av publik från både när och fjärran.

Vallarna ligger underbart vackert precis intill Ätran och anläggningen kallas ofta för Sveriges vackraste friluftsteater. Här får du sjunga hur mycket, hur länge och hur högt du vill och vart du än vänder dig möts du av äkta sångarglädje!

Bernt Bengtsson

Allsångsledare, solist, bas

I år gör jag min sjuttonde säsong på allsången och den sjätte som allsångsledare. Det känns fortfarande lika kul och inspirerande att tillsammans med ensemblen möta den härliga allsångspubliken och
alla sköna artister. Det sätter guldkant på sommaren!

Christina Tellqvist

Solist

Tänk att vi ska sjunga allsång tillsammans i år, som jag har längtat!
Jag har längtat efter allsångspubliken, doften av lind, valsmelodier på dragspel, de ljumma sommarkvällarna vid Ätran. Under dessa tre måndagar kommer själen fyllas på med efterlängtad gemenskap, glada skratt och fina melodier. Äntligen,  nu kör vi!

Bo Liljedahl

Solist, dragspel

Med  över 27 års rutin på allsången är Bo säkerheten själv på scen. Har levt och spelat dansmusik i över 55 år. Speleman uti
fingerspetsarna. ”Det blir trevligare och trevligare, med högre förväntningar för varje säsong på Vallarna. Tänk – inför sommaren 2019 hittade jag ett Hagström dragspel på en auktion för 500:-, en riktig pärla, som blir till stor nytta även i sommar.”

Andreas Sköld

Medproducent, ”Gubben i lådan”

Andreas Sköld gör i år sin sin första säsong med allsångsgänget, där han tillsammans byggt upp årets lite ”speciella” allsångsprogram.Revy är annars den ultimata underhållningsformen, tycker han, men det blir spännande att få känna på allsång i denna omtyckta form. En kombination av sång, skämt och andra trivsamma inslag som sammantaget lockar fram energi och glädje  alla som medverkar på scen. Och det smittar förstås lätt av sig på publiken.

Peter Larsson

Solist, sax

När jag är ute och promenerar i regn och rusk brukar jag gå förbi scenen på Vallarna och då tänker jag att, blir det någonsin sommar igen? Nu är det äntligen snart dags för Allsångspremiären. Det här är årets höjdpunkt för mej. Att få stå på den här scenen och möta alla människor som är här för att lyssna och sjunga. Underbart! Det är en härlig blandning av artister som man får äran att sjunga och spela med och det är ju pricken över i:et.

Peter Bengtsson

Kapellmästare, gitarr

Allsång på Vallarna har blivit en kär tradition som numera är synonymt med sommar i Falkenberg. Varje år bjuder vi på nya intressanta musikaliska möten och utmaningar, och ensemblen slår ofta knut på sig själv för att leverera. Det är helt enkelt skitroligt att vara med på den här resan. 

Lars Åke Snus 

Piano, keyboard

Det känns,som vanligt, härligt att påbörja en ny säsong av ”Allsång på Vallarna” och åter få musicera med de fantastiska kollegorna i ensemblen!
En spännande utmaning i sammanhanget blir förstås att spela med alla artister och gäster. Jag ser med glädje och förväntan fram mot sommarens allsångskvällar!

Mats Persson

Producent, musiker

Tillsammans med Bo har Mats varit med sedan starten och firar nu 25 säsonger på och bakom allsångsscenen.

Musikkarriären tog sin början redan 1963 när Bo och Mats träffades och startade sitt första band, The Dailones. I slutet på 60-talet etablerades Matz Bladhs och Mats var en utav grundarna. Så småningom bildades Bo&Matz Orkester, som numera är ett lika populärt, återkommande, inslag varje år på Allsång på Vallarna.

Peter Strandberg

Trummor

Peter har spelat professionellt i över 20 år och gör nu sin fjärde säsong på allsången. Utöver musiken finner man honom som eventchef för Mary Kay i Norden. ”Allsången i FALKENBERG har nu blivit en tradition för mig och det känns väldigt hedrande att få vara med här. Finns inget som slår Vallarnas publik och inramning”

Miko Rezler

Trummor

För mig som frilanstrummis har vissa spelningar något extra. Den ”ofrivilliga” pausen för allsången gör ju att i år blir extra fantastiskt att spela igen.  Nu blir det bara en måndag , 19 juli, för min del, men å andra sidan blir det ju två konserter denna dag. Jag har i år med stor glädje tackat ja till för mig en av sommarens höjdpunkter.

caroline_01

Caroline Eriksson
Styling/biljettansvarig/
scenkoordinator

Min uppgift på allsången är att styla ensemblen så att det blir en snygg helhet. Jag är även koordinator för allt som händer under föreställningen. Det är ett omväxlande jobb där man träffar många människor, allt från gästartister till publik, och alla är så glada.

AmandaJ

Amanda Johansson
Foto
Nu är det dags för mitt andra år som fotograf på Allsången!
Jag är ju en riktig revy och musiknörd och jag stormtrivs verkligen på Vallarna.
Har fotograferat i några år men vill hela tiden utvecklas och förnya mig!
Ska bli kul att träffa alla i sommar!

Madde

Madeleine Olsson
Layout


Jag gör mycket av den grafiska utformningen för allsångens manér. Annonser, folder, webb och allsångsboken. Kul och varierande. Jag jobbar på V-TAB Falkenberg

Produktion:
Andreas Sköld, Mats Persson, Peter Bengtsson / AB Allsång på Vallarna

Lokala arrangörer:
FBTK och IF Böljan Falkenberg

Teknik:
Stellan Bengtsson, Ljus & Dekor

Bilder:
Tilda Johansson, V-TAB

Texter:
Wernersson Idé

Layout & Tryck:
V-TAB Falkenberg

Hemsida:
Sajtbolaget