Måndag 19 juli

Från Liverpool till Långasand

Denna kväll gästas  allsångsensemblen av Krister Classon och hans Beatles-gäng som består av Krister Claesson, Johan Juslin, Benjamin Önnhed & Jens Classon. Kvällen bjuder på en resa i Beatles storhetstid 1963-1970, anekdoter, fakta, rykten & musik.

Det blir en stor musikalisk upplevelse och självklart extra kul att få hälsa Krister välkommen tillbaka till Vallarna där han inte har uppträtt på 20 år. Första kvällen får vi också besök av Ebba Mård Andersson som är hemma igen efter ett års musikalstudier i London.

Vi spelar två 90 minuters föreställningar utan paus. Klockan 16:30 och klockan 19:30.

 

Krister Classon, äntligen på Vallarnas scen igen. Denna gång tillsammans med sitt Beatles-gäng.
Ebba Mård Andersson, artist och sångfågel från Falkenberg. Här fotad på plats i London.
Ebba Mård Andersson, ung musikalstjärna i vardande. Ebba har gett oss många bejublade framträdande genom åren.